Schumanninstituut

BELANGRIJKE MEDEDELING: Beste Schumann cursisten, blijf gefocust!

Ten eerste wil ik jullie allemaal nog een gezond, gelukkig en liefdevol 2019 wensen. Inmiddels zijn we al weer een ruime week in het nieuwe jaar gevorderd en op basis van alle info lijkt het erop dat het een heftig jaar met veel onthullingen zal worden.

Daarom adviseren wij alle mensen die de cursus Schumann Resonantie hebben gevolgd ten zeerste om zich zo veel mogelijk op de hartslag van de aarde te focussen en de Schumann Resonantie te integreren (open alle chakra’s). Mede door de komst van 5G en de invloeden van Artificial Intelligence is het van het grootste belang om je zo goed mogelijk te blijven beseffen wie je bent, je energie hoog te houden en te realiseren dat alles om liefde, respect, positiviteit, verantwoordelijkheid, compassie en jouw waarheid gaat. Realiseer je nogmaals dat “bewust van” niet hetzelfde is als bewustzijn en veel mensen wel weten dat we nu in de trilling van de vijfde dimensie zitten maar zich er nog niet aan hebben gekoppeld. Niet praten…maar doen!

Media probeert vergeefs de waarheid te verhullen

In alle eerlijkheid geef ik de informatie door die wij in 2003 in Winsum mochten ontvangen middels universeel contact en wat mij en vele anderen het leven hebben gered en wat iedereen dient te weten. Alles is er aan gedaan om deze essentiële kennis bij de mensheid weg te houden… maar het is tevergeefs geweest. Inmiddels wordt het steeds actueler dat de Schumann Resonantie de ‘missing link’ is in zowel de fysieke als psychische gezondheidszorg. Alles draait om energie wat velen inmiddels hebben ontdekt. Velen van jullie zijn gelukkig erg consequent en gedisciplineerd, letten goed op zichzelf en hun energie en hebben hun zelfgenezend vermogen geactiveerd en voelen rust, hebben overzicht en voelen zich verbonden.

Overheden, wetenschap en mainstream en internet media hebben zichzelf in de problemen gebracht, het vertrouwen is bij de meerderheid verdwenen wat blijkt uit de statistieken en cijfers door de meest belangrijke info te verzwijgen. We worden geconfronteerd met een helft van de medaille terwijl de positieve actualiteit amper het nieuws haalt. Het is niet alleen dividendbelasting en BTW verhoging, miljoenen Nederlanders hebben twijfels over gezondheidszorg, onderwijs, g.m.o., geo engineering en het verzwijgen van belangrijke informatie die gekoppeld is aan het welzijn van wereldburgers en uiteraard het buitenaards contact wat ons de mogelijkheid biedt om verder te evolueren. We zijn niet alleen!!

Cursussen Scuhmann Resonantie

Dit jaar geven we een record aantal cursussen door het hele land en we zijn erg blij met de ondersteuning die we uit vele provincies van het land krijgen. Jullie begrijpen ongetwijfeld dat ik niet in staat ben om alle cursussen zelf te geven en kan daarom met veel vreugde bekendmaken dat we dit jaar meerdere trainers kunnen inzetten om de cursussen te verzorgen.

Jullie zullen begrijpen dat de organisatie en administratie van de Schumann cursussen veel werk met zich meebrengt en we daarom per direct extra hulp nodig hebben om alles goed te laten verlopen. Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar mensen die de cursus hebben gevolgd en zich zonder zorgen volledig kunnen focussen om de ‘missing link’ verder onder de aandacht te brengen. Wij zoeken met spoed twee mensen die ons dagelijks vanuit Winsum kunnen ondersteunen en ook beseffen dat het de hoogste tijd is en de angst achter zich hebben gelaten… Het is Universal Intelligence inzetten en verder evolueren of mee deinen in de waanzinnige en oneerlijke realiteit waar de mensheid nu aan wordt onderworpen.

Kennis zelfgenezend vermogen delen

Iedereen wil graag gezond en gelukkig zijn en liefde ervaren, dat wat jullie zelf tijdens de cursus hebben gevoeld. Besef de waarde van deze universele kennis, wat het einde kan betekenen van de farmaceutische maffia en veel ellendige bijwerkingen. Het integreren van de Schumann resonantie biedt talloze oplossingen en nieuwe inzichten. Laten we ook eens stil staan wat mensen ervoor over hebben om te ontdekken hoe ze hun zelfgenezend vermogen kunnen activeren en weer gezond en gelukkig kunnen zijn. Het is in geld niet eens uit te drukken wat de waarde is van Universal Health en Intelligence waardoor we verder evolueren naar de vijfde dimensie en ontdekken dat geld niet gelukkig maakt en we ons er geen zorgen meer over hoeven te maken.

Mijn en onze vraag aan jullie allemaal is of jullie ons zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen en mensen kunnen attenderen en verwijzen naar de cursussen Schumann Resonantie en de buitenaardse gebeurtenissen die zich in Nederland en wereldwijd manifesteren. Dit kan niet langer worden verzwegen; wij met elkaar zijn Disclosure en dienen mensen te informeren over de cover-ups die nu verder kunnen worden opengebroken.

We hopen dat jullie beseffen dat het menens is en mensen zich meer moeten gaan verbinden en keuzes dienen te maken waarbij er niet aan geld en wat anderen ervan zeggen wordt gedacht. Met de universele kennis en het koppelen aan de zelfgenezende Schumann frequentie op aarde kun je je leven voor 100% in positieve zin veranderen en de kennis (die vrijwel iedereen begrijpt) verder verspreiden.

Het is de zorgverzekering voor de toekomst en de oplossing voor velen die in psychische en lichamelijke problemen zijn gekomen. Iedereen wil uiteindelijk een goede gezondheid, gelukkig zijn en weer liefde ervaren. Dat kan en de waarde van deze kennis is amper in geld uit te drukken.

Wie dienen ons team in Winsum te versterken en de talloze mogelijkheden benutten om de waarheid aan het licht te brengen… want ik kan niet alles meer verwerken en wil graag alle afspraken nakomen. Met het gegeven waar we mee werken, Universe is magic and love the key, kunnen alle zorgen en problemen worden opgelost en een vredige aarde worden gecreëerd, wat de reden is dat we hier op aarde zijn. Wie mag ik begroeten in Winsum?

Stuur je bericht naar info@antonteuben.nl en wij nemen contact met je op.

Iedereen is vrij en verzoeken wij om deze informatie zoveel mogelijk te delen en verspreiden. Bij voorbaat dank!

Universe is magic and love the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *