Baanbrekende documentaire met eeuwenoude kennis: Thrive II

Deze door Foster Gamble en Kimberley Carter Gamble gemaakte documentaire komt voort uit hun 9 jaar lange onderzoek naar de nieuwste ontdekkingen door vooraanstaande moderne wetenschappers op het gebied van natuurkunde en kwantumfysica en eeuwenoude kennis en bewustzijn van onze verre voorouders. Wij zijn verheugd dat deze documentaire nu beschikbaar is aangezien wij ons al jaren bezighouden en werken met diverse onderdelen die behandeld worden.

Het doel van de makers is ons als medemens laten begrijpen hoe we in harmonie kunnen floreren op aarde als we gaan begrijpen dat we leven in een energieveld waarin al het leven op aarde én het gehele universum met elkaar is verbonden via energie en wij zelf als mens ook een energieveld zijn die in staat is het zelfherstellend vermogen van het fysieke lichaam te versterken.

Hoofdthema’s die aan bod komen in deze baanbrekende documentaire zijn natuurkunde, kwantumfysica, het energielichaam, de Schumann resonantie, het universum en bewustzijn op aarde.

Wij raden iedereen die hierin geïnteresseerd is deze documentaire zelf te kijken. Wellicht kun je een filmavond organiseren en zo samen met familie en vrienden kennis nemen van alle informatie en geïnspireerd worden op je eigen levenspad jouw kennis en bewustzijn te verhogen.

Dit is trailer:

De documentaire kan online worden gestreamd op Thriveon.com en de aanschafkosten zijn $25,-

Wil jij concreet aan de slag gaan met je energielichaam en het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam activeren en/of versterken ? Neem dan contact met ons en maak kennis met de Schumann resonantie.

 

Schumanninstituut

Universe is magic and love is the key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *