De Blauwe Schuit Winsum Schumann Instituut

Schumann Instituut gevestigd in “De Blauwe Schuit” in Winsum (Universal Village)

We staan klaar om de grote omwenteling en tevens grootste evolutiesprong vanuit Winsum te begeleiden. Met velen hebben we dit moment zien aankomen, voelden de energetische veranderingen en ontdekten middels de Schumann resonantie dat er meer realiteiten zijn. Dat deze ultieme waarheid en essentiële kennis om je zelfherstellend vermogen te activeren zo spoedig mogelijk verder zijn weg vindt richting alle nieuwskanalen is van levensbelang. Vanuit “De Blauwe Schuit” waar we ook in de theaterzaal de presentaties en Schumann cursussen in Winsum gaan geven bereiden we ons verder voor op de positieve veranderingen waar we echt niet meer omheen kunnen.

Kantoorruimte en eigen plek voor cursussen

Alleen al in de laatste anderhalf jaar hebben ruim 2500 mensen onze evenementen en Schumann cursussen bezocht. Hierbij hebben we o.a. veelvuldig gebruik gemaakt van “de Hoogte” in Winsum. Op 10 en 11 december waren we te vinden in “de Hoogte” met de Schumann cursus en de presentatie van “de Nieuwe Aarde” met als gasten Ard Pisa, Lucia Hulman, Hettie Ijff, en Petra Antoinette. Komend weekend 7 en 8 januari is er een online cursus en in het weekend van 21 en 22 januari hebben we de eerste live cursus in de Blauwe Schuit.

We hebben nu onze eigen plek en kantoorruimte gevonden en het moest zo zijn! We zitten nu met ons team en redactie op de eerste verdieping samen met omroep Het Hogeland en kijken uit naar een goede samenwerking. Als soeverein nieuwsorgaan en met de bijzondere interdimensionale contacten en alles wat de Schumann resonantie ons te bieden heeft, zitten we op de juiste plaats. Als ons nieuws mede door omroep Het Hogeland wordt opgepakt zal dat zeker een win/win situatie tot gevolg hebben.

Met ons team en redactie zijn we in ieder geval doordeweeks aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. De dinsdagen willen we gaan invullen om mensen gelegenheid te geven ons te bezoeken of met ons te chatten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *