Planeten Kosmos

Actie uit het bijzondere Winsum. Dit is de stand van zaken… een nieuwe tijd met nieuwe kansen!

Het mag misschien lijken dat we niet zo actief zijn op dit moment, maar niets is minder waar. Alhoewel ik van plan was een korte pauze te nemen na een roerige tijd dienden zich nieuwe mogelijkheden aan. Ik mocht een paar nieuwe mensen ontmoeten, die ons vanuit Winsum ondersteunen, zodat we nu een breder publiek kunnen gaan bereiken.

We krijgen steeds meer vragen en erkenning over de informatie en cursussen die we aanbieden en over de ongekende mogelijkheden met de Schumann resonantie. Vooral in dit stralingstijdperk is het van het allergrootste belang om te ontdekken, hoe je je zelf genezend vermogen kunt activeren en je kunt beschermen tegen ongewenste frequenties… door zelf te stralen. Steeds meer mensen ontdekken hoe ze met behulp van deze techniek zich sterker en weerbaarder kunnen voelen.

Ingaan op actuele onderwerpen in de media

In de regionale media heb ik nu een column en kan ik ingaan op actuele onderwerpen, zoals de ware reden van de klimaatverandering en wat doen 5G, artificial intelligence en smartapparaten met je. Ik kan nu ook de mogelijkheden met de Schumann resonantie benoemen, welke wetenschappelijk worden bevestigd. Daarnaast wil ik verder ingaan op de vreemde gebeurtenissen in het luchtruim, waar tienduizenden noorderlingen de afgelopen jaren getuigen van zijn geweest.

Vorige week donderdag was de ombudsman Reinier van Zutphen met zijn team in Winsum en we hebben hem gesproken. Uiteraard zijn bij de ombudsman bepaalde termen bekend waar klokkenluiders zich mee bezig houden, zoals geo-engineering, chemtrails, vaccins en de onduidelijkheid over wat erin zit, de risico’s en invloed van de straling van 4G en 5G op mens en dier, en vooral ook de zeer gebrekkige rol die de media en politici op dit moment vertolken. Ook de term Schumann resonantie was bij hem bekend. Ik heb Van Zutphen de vraag gesteld, wat de reden zou kunnen zijn dat de Schumann resonantie en leylijnen uit het vakgebied van de universiteiten zijn verdwenen en of ik daar een verklaring voor kan krijgen.

Contact met andere dimensies

Als UFO-meldpunt heb ik hem verder op de hoogte gesteld van mijn onderzoek van 34 jaar en hem de feiten aangereikt wat zich in en om Groningen heeft voltrokken en door duizenden mensen contact is gemeld met andere dimensies. Ik heb hem gewezen op de vele mensen die in een isolement zijn beland of onnodig aan de medicijnen zijn gezet door onwetendheid van onder andere zorgverleners en falende media, die weigeren om er tijd, aandacht aan te besteden of onderzoek naar te doen. Nederlandse wetenschappers, die ook het initiatief en lef hebben om buitenaards contact te benoemen, zijn op de hoogte van de gebeurtenissen rondom Groningen en Hoeven. Ik heb de ombudsman verwezen naar het boek “UFO’s Bestaan Gewoon” en een van de laatste berichten van de auteur Coen Vermeeren (voorheen hoogleraar aan de TU Delft) over Steven Greer, die een concept toespraak schreef voor Mark Rutte. De absolute actuele situatie op aarde wordt hierin vermeld en het is van levensbelang dat iedereen hiervan op de hoogte wordt gesteld.

Ook heb ik de situatie uitgelegd omtrent klokkenluiders vandaag de dag. Veel klokkenluiders hebben moeten meemaken dat ze worden tegengewerkt of niet rechtmatig worden behandeld. Nu is het tijd dat zij de erkenning en een eerlijke behandeling krijgen, waar ze recht op hebben en die ze ook verdienen. Onze ervaringen met het huis van klokkenluiders en de contacten met initiatiefnemer Ronald van Raak (SP), evenals mijn gesprek met Mark Rutte in 2009 en de deelname van SOPN aan de verkiezingen in 2012 kwamen ook nog ter sprake. Veel waarschuwingen en waarheden die klokkenluiders, soms hun hele leven, hebben uitgevaardigd en verspreid, zijn werkelijkheid geworden. Uiteindelijk komt alle waarheid boven tafel. Wij hebben nu de toezegging dat er naar wordt gekeken en houden jullie op de hoogte van de uitkomst.

Tijd om mensen in te lichten

Vragen om meer informatie en interviews zijn er van vloggers en bloggers. Bij hun is ook de interesse gewekt over de vreemde gebeurtenissen en het bijzondere contact in Groningen, onderwerpen die vrijwel alleen wij onder de aandacht brengen. Vorige week werd ik geïnterviewd door Niels Lunsing over de Schumann resonantie.

Er gebeurt zoveel in deze wereld, maar wij blijven ons focussen op de onderwerpen die het bewustzijn verhogen. We willen deze kennis zoveel mogelijk verspreiden en mensen de vrije keuze geven om er wat mee te doen. De komende maanden gaan we ons verder verdiepen in het buitenaardse contact in Nederland, waar eind vorige eeuw openlijk aandacht aan werd besteed in diverse programma’s, zoals Tineke’s Wondere Wereld en Het Zwarte Gat. Ik raad je aan dit aandachtig te beluisteren en te beseffen waar we nu staan in 2019 en waarom dit soort programma’s van de buis zijn gehaald. In deze radio-uitzending van rond 1990 horen we onder andere getuigen uit Eenrum, Heiligerlee, Jubbega en Gorredijk en wordt het wederom duidelijk dat er in het noorden van het land duidelijk meer gaande is. Mensen melden vreemde objecten en contactervaringen. Het is Nu de tijd om mensen hierover verder in te lichten met de ontelbare feiten en bewijs dat Groningen en Hoeven (Robbert van den Broeke) twee van de vele contactplekken in Nederland en op aarde zijn. Er is contact met andere dimensies en het wordt wereldwijd al tientallen jaren gemeld door ruimtevaarders, piloten, wetenschappers en presidenten.
We kunnen niet langer meer accepteren dat dit wordt verzwegen.

Als klokkenluider, onderzoeker en meldpunt geef ik nogmaals aan dat wij met elkaar disclosure creëren door een voorbeeld te nemen aan de ondervraagden in de radio-uitzending van het Zwarte Gat. Laat je niet meer beperken door wat anderen ervan zeggen. Je weet wat je weet en een ding staat als een paal boven water… Universe is magic and love the key… Het is de allerhoogste tijd om het onder de aandacht te brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *