Aanmelding is verstuurd

De aanmelding is in goede orde verzonden.

Controleer u email voor de bevestigingsmail.

Team Teuben

6 reacties op Aanmelding is verstuurd

 1. Richard van leuteren zeggen:

  UFO,s bestaan wel ,ben ook van mening dat er nu een vloot schepen lig afkomstig van de pleiaden.
  Die de aarde naar een hoger bewustzijn brengt.

  • Atty zeggen:

   Ik weet al jaren dat er meer bestaat tussen hemel en aarden.
   Elke nacht word ik wakker en st voor het raam naar onze prachtige hemel te kijken het zinderde vannacht boven het huis en ik heb bedankt dat zij over ons waken.

 2. Goedenavond.
  Ook ik geloof hier allemaal in.
  Wil dan ook graag op de hoogte gesteld worden van alle vorderingen.
  Heb ook al vaak zo een lichten gezien boven mij n huis.
  Fijn dat jullie de mensheid helpen mee wakker te maken.
  Vriendelijke groet.

  Truus Last Stevens.

 3. Tallamaris zeggen:

  Ik wil graag bijeenkomsten met gelijkgestemden wakkere mensen 1x per maand organiseren in bovenkarspel of Hoorn .
  Maar vroeg mij af of er al een groep bestaat in Hoorn .weet iemand dat? Het is de bedoeling om samen te komen om ideeën uit te wisselen en kracht te Bundelen en actief helpen meer mensen bewust te maken.Ik ben er klaar voor het is tijd om in beweging te komen.

 4. Irmgard Segerink zeggen:

  Ik wil graag dit jaar nog de Schumannresonantie leren. Ik heb de diverse data’staan al opgeschreven.Groetjes Irmgard

 5. Madeleine Sluis zeggen:

  Goedenavond, ik vond uw lezing tijdens Earth & Beyond zeer inspirerend en boeiend. Graag zou ik meer willen vernemen hoe ik naast donaties ook via andere activiteiten of op andere manieren het Team Anton Teuben kan helpen met jullie doelstellingen. Ik vind het echt prijzenswaardig dat jullie de mensheid wakker maken en zelfs Mark Rutte te spreken hebben gekregen. Ik zou graag ook meer willen stappen willen zetten in het beginnen van een betere planeet te creeren. Op dit moment weet ik nog niet via welke wegen dat kan, vandaar mijn e-mail. Ik ga naar u in ieder geval maandelijks doneren, om alvast een klein steentje bij te dragen.

  met vriendelijke groet,
  Madeleine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *