Interview De Eigen Wijze Podcast

Interview De Eigen Wijze Podcast

Afgelopen week heb ik de mooie kans mogen ontvangen om geïnterviewd te worden bij de Eigen Wijze Podcast. Beluister het resultaat: #44 De Eigen Wijze Podcast Met Anton Teuben over de Schumann Resonantie en Buitenaards leven. – De Eigen Wijze Podcast | Podcast on Spotify

 

 

De Eigen Wijze Podcast:” In deze podcast hebben we een gesprek met Anton Teuben vanuit zijn woon- en werkplek in Winsum (Groningen). Anton houdt zich al meer dan 43 jaar bezig met aardse en buitenaardse zaken zoal bijvoorbeeld UFO-onderzoek. Anton staat sinds jaar en dag bekend als UFO-meldpunt en UFO-klokkenluider. De laatste jaren is Anton zeer actief bezig met het informeren en transformeren met de Schumann-resonantie. Er is veel te vertellen over Anton, in dit mooie, verhelderende en ons inziens inspirerende gesprek deelt hij met veel passie zijn kennis en ervaring! Zoals Anton zijn levenswerk zelf samenvat; “Universe is Magic and Love is the Key”. Heel veel plezier met beluisteren van deze podcast.

Kijk voor meer informatie over Anton op zijn website voor meer info: www.antonteuben.nl

En voor meer Eigen Wijze Podcasts op www.eigenpodcast.nl.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *