Interview Jorn Luka

Interview Jorn Luka

Afgelopen week heb ik de mooie kans mogen ontvangen om geïnterviewd te worden door Jorn Luka voor de Trueman Show. Bekijk het resultaat:

 

 

Jorn Luka: “Voor de 89ste aflevering zijn we afgereisd naar Noord Groningen. Hier in het uiterste puntje van Nederland, in Winsum, zijn we op bezoek bij Anton Teuben.

Anton Teuben houdt zich sinds zijn kindertijd bezig met onderzoek naar Ufo’s en buitenaards leven en alles wat de mainstream media ons niet verteld. In 2003 startte hij het eerste Soeverein Onafhankelijke Persbureau in Nederland, de SOPN. Hieruit volgde ook Niburu.nl. Sinds 1985 is hij ufo meldpunt en krijgt hij van over de hele wereld mensen op bezoek die verhalen met hem delen over ufo’s en buitenaards contact. Anton is oprichter van het Schumann Instituut, waarbij hij mensen laat de Schumann resonantie laat ervaren.

Met Anton hadden we het over zijn bewogen verleden. Hij vertelde over de tijd waarin hij als eerste in Nederland een alternatief media platform opstartte en in dezelfde tijd ook een ufo meldpunt begon. We spraken over buitenaards leven en over wat en wie precies die ‘buitenaardse’ wezens zijn. Anton deelde over de Schumann resonantie en wat deze kennis voor veel mensen kan betekenen. Kennis over de activatie van telepathisch contact, het bewust worden van trauma’s, de herinnering van vorige levens, het activeren van het zelf herstellend vermogen en het kunnen doorvoelen van onvoorwaardelijke liefde.

Het is volgens Anton van belang dat we contact maken met de bron verbinding en dat we volledig bewust-zijn van wie we werkelijk zijn.”

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Interview Jorn Luka

 1. yvonjana zeggen:

  Prachtig Anton en zeker aangaande de jongste (klein)kinderen, die opzich ook een hele grote schat met zich meedragen. Moge zij het in alle vrijheid dan ook mogen en kunnen uiten!

  IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN!

 2. Paul Hofmans zeggen:

  Ik heb het gezien Anton en ik weet het, ik heb je veel geschreven inmiddels. Maar we leven niet in het verleden, noch in de toekomst. Ik zie wel in wat ik fout gedaan heb.

 3. schitterend heel overtuigend, vanuit krachtige zachte autoriteit
  voelde veel herkenning en bevestiging van mijn vaststellingen Anton weet waarover hij het heeft
  alle respect en waardering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *