Vrijdag 4 november 2022 Organiseerd Regio Zuid-Holland van het Schumann Instituut ‘De Nieuwe Wereld’ in Op Hodenpijl

Vrijdag 4 november Organiseert Regio Zuid-Holland van het Schumann Instituut ‘De Nieuwe Wereld’ in Op Hodenpijl

Op de unieke energieplek Op Hodenpijl heeft het Schumann Instituut Nederland Regio Zuid-Holland de locatie gevonden om ‘De Nieuwe Wereld’ te presenteren! Het middagprogramma staat in het teken van de Schumann Resonantie, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en andere helende frequenties. Het avondprogramma staat in het teken van het buitenaardse, Ruimteschepen, UFO’s & de Galactische Federatie. Laat je vooral verrassen en inspireren op deze dag. Dan zal de ontdekking zijn dat we als aardbewoners ook broers en zussen hebben in het heelal.

 

 

Over dit evenement

VRIJDAG 4 NOVEMBER IN OP HODENPIJL

De Nieuwe Wereld

Op de unieke energieplek Op Hodenpijl bij Schipluiden in Zuid-Holland heeft het Schumann Instituut Nederland (SIN) de locatie gevonden om ‘De Nieuwe Wereld’ te presenteren.

Het middagprogramma start om 13:00 uur met een korte presentatie van Anton Teuben, de grondlegger van SIN, waarna diverse gerenommeerde sprekers (Tanni Koens, Marc Stanfert Kroese, Robby Busscher, Geert Huinink en Erma, het zullen hebben over de Schumann Resonantie, het zelfherstellend vermogen van het lichaam, een prachtig interview met een ervaringsdeskundige, de resonantie van geluidsfrequenties en het effect op de mens, het verhaal van een nieuwe wereld hier vlakbij en niet te vergeten een stukje humor tussendoor.

Het avondprogramma start om 19:00 uur en brengt het thema van het buitenaardse voor het voetlicht. Ruimteschepen, UFO’s, Galactische Federatie zijn begrippen die al lang tot onze verbeelding spreken en de sprekers van de avond zullen hierover herkenbare en verrassende uitspraken doen. Peter Toonen, Bart Uytterhaegen, Tanni Koens, Anton Teuben en Amber da Silva.

Laat je vooral verrassen en inspireren op deze dag. Dan zal de ontdekking zijn dat we als aardbewoners ook broers en zussen hebben in het heelal.

Datum: vrijdag 4 november 2022
Tijd: 13.00 – 22.30 uur
Locatie: Op Hodenpijl | Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden
Kosten: €35,00 Middag- of Avondkaart / €65,00 Dagkaart zonder diner / €93,50 Dagkaart + Diner Alle kaarten zijn incl. gratis sappen en vitaal water in de kleine pauzes

Koop hier je kaartje!

Praktische Tips:

 • Wees goed uitgerust om alle informatie tot je te kunnen nemen;
 • Parkeren kan gratis op het terrein van Op Hodenpijl;
 • Als je met de trein komt, uitstappen in Delft en bus 33 nemen die stopt vlakbij Op Hodenpijl;
 • Neem je een dagkaart zonder diner, dan zijn er eventueel horecagelegenheden in de buurt om iets te eten, bijvoorbeeld: Paviljoen ’t Middelpunt | Dorpsstraat 57, 2636 CJ Schipluiden; Horeca Boerderij De Paardenstal | Gaagweg 38, 2636 AK Schipluiden; Indigo | Singel 6, 2636 CS Schipluiden; Restaurant De Zwethheul | Rotterdamseweg 480, 2636 KB Schipluiden; De Bonte Haas | Dorpskade 79, 2291 HP Wateringen; Scrumpy Pub | Plein 36b, Wateringen;
 • Eigen eten meenemen en consumeren is, zoals bij iedere horeca locatie, niet toegestaan;
 • Er zijn gratis sappen en vitaal water aanwezig in de kleine pauzes.

Vrijdag 4 november 2022: Zuid-Holland Event “De Nieuwe Wereld” in Op Hodenpijl

Bladwijzer de permalink.

5 reacties op Vrijdag 4 november 2022 Organiseerd Regio Zuid-Holland van het Schumann Instituut ‘De Nieuwe Wereld’ in Op Hodenpijl

 1. Bsrbsra zeggen:

  Wordt in de middag dan ook verteld hoe de Schumann Resonantie te gebruiken voor je zelfhelend vermogen?

 2. Siri Prem Kaur Khalsa zeggen:

  Oh, wat prachtig, ‘De Nieuwe Wereld’ gepresenteerd gaat worden. Word er helemaal blij van!
  En nog wel op Hodenpijl! Beautiful!
  Blessings!

 3. Marianne Westra zeggen:

  Hoi, ik wilde mij aanmelden, maar het lukte niet vanwege een fout bij de bank. Ik heb nu wel kunnen betalen, maar geen ticket gekregen. Stuur mij aub een ticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *