Winsum 3 sept.: Open uitnodiging aan de inwoners van Winsum (Universal Village)

Namens de leden van het Schumanninstituut nodig ik, Anton Teuben,
inwoner van Winsum u allen van harte uit voor een informatieve en
openhartige bijeenkomst op zaterdagavond 3 september in “De Hoogte”,
Kerkpad 8, Winsum.

 

 

Het Doel van deze bijeenkomst:

Graag leg ik en onze gasten uit waarom het Schumann instituut in Winsum is gevestigd en waarom wij solidair zijn met alle burgers die twijfels hebben over het huidige regeringsbeleid (Europees beleid, wereldbeleid) w.o. het stikstof-, energie-, klimaat-, gezondheids-, economie-, militair-, justitiebeleid, etc.

Tevens lichten wij de handelwijze van instituties toe, waardoor burgers zich steeds meer in het nauw gedreven voelen en onze mooie planeet aarde met al het leven in gevaar wordt gebracht.
Uiteraard maakt u kennis met de mogelijkheden van vrije energie zoals de Schumann Resonantie: wat deze inhoudt en wat je ermee kunt. Van-zelf-sprekend hoort hier ook een praktische oefening bij, zodat u dit direct thuis kunt toepassen. Ook het UFO fenomeen en onze Buitenaardse vrienden in het universum komen aan bod. Dit nieuws zal de komende tijd veel zendtijd krijgen, omdat meer dan de helft van de wereldbevolking er al van op de hoogte is.

Ons Uitgangspunt:

Als mensen dienen wij met name in deze tijd, nu, schouder aan schouder te staan om onszelf, onze kinderen en onze planeet aarde te redden en weer op te bouwen. Dit is mogelijk door vanuit onszelf blijvend te zoeken naar en inhoud te geven aan wat ons aan kennis werd en is onthouden. Dit allerbelangrijkste nieuws van dit moment deelt het Schumann Instituut op 3 september met iedereen met een open mind en verantwoordelijkheidsgevoel. Onze positieve ontdekkingen zullen steeds meer op de beeldschermen verschijnen en zijn niet meer te negeren.

Mijn Trigger:

In 1989 werd ik als meldpunt getriggerd door een bericht op het NOS-journaal over buitengewone waarnemingen in Rusland. Na diepgaand onderzoek hierin ontdekten we (inmiddels was ontstaan het Soeverein Onafhankelijk Persbureau Nederland, SOPN) dat veel door de politiek op dit gebied wordt genegeerd, m.n. wat van essentieel belang is voor het welzijn van de bevolking. Een basis onderdeel hiervan is de SCHUMANN RESONANTIE. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat deze vrije energie ons zelfherstellend vermogen kan activeren.

Ook u ziet en/of hoort en voelt beslist om u heen hoe inmiddels 80% van onze landgenoten o.a. de boeren, vissers, gezondheidsmedewerkers, chauffeurs militairen, politie, leraren, etc. steeds ontevredener worden. Velen zijn er ook inmiddels achter gekomen dat er voor de mensheid veel informatie wordt verzwegen en/of gemanipuleerd. Kortom veel informatie is niet op volledige, eerlijke waarheid gebaseerd. Ook deze berichten zijn aantoonbaar, maar zijn nog niet openbaar gemaakt. Mensen die dit wel hebben gedaan, werden bedreigd, verloren hun baan of werden gecensureerd en in diskrediet gebracht. We kunnen nu stellen dat dat verleden tijd is en de rollen zijn omgedraaid. De onafhankelijke media met miljoenen volgers berichten met steeds meer regelmaat openlijk over onze bevindingen in Winsum. Sinds 2003 maakten we dit al publiekelijk via SOPN waarmee we in 2012 aan de Kamerverkiezingen hebben meegedaan om onze kennis en oplossingen beschikbaar te maken voor iedereen.

Van harte verwelkom ik u allen graag in “De Hoogte”, samen met de leden van het Schumann Instituut. Samen met veel wakkere mensen zien wij uit naar een informatieve en ontspannen avond waar veel puzzelstukjes op de plaats vallen en veel angsten en zorgen in een positiever, vrede en liefdevoller perspectief kunnen worden geplaatst.

Een avond om niet te missen en in te zien dat er grote veranderingen plaatsvinden, zodat we met vertrouwen en hoop mogen uitkijken naar een betere toekomst voor onze kinderen als we nu onze verantwoordelijkheid nemen.

De Schumann resonantie cursus is tevens in het weekend van 3 en 4 september in “de Hoogte” te Winsum. Ge├»nteresseerden kunnen zich aanmelden via het Schumann Instituut.

Tot zaterdag 3 september in “De Hoogte”, Kerkpad 8 Winsum (Universal Village)

Aanvang: 19.30 uur Zaal open: 18.45 uur

Entree: 3.50 euro

Opgave is noodzakelijk via winsum-open@outlook.com

Hartverwarmende groet in Liefde verbindend,

A.T.

 

Download hier de flyer

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Winsum 3 sept.: Open uitnodiging aan de inwoners van Winsum (Universal Village)

  1. Bertus steen zeggen:

    Bertus leuk

  2. otto fauth zeggen:

    Eindelijk dat de waarheid boven komt en dat geeft ons energie’dank daar voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *