Uitnodiging Bijeenkomst creatie van ‘De Nieuwe Aarde’ 11 juni 2022 in Winsum

De ultieme waarheid komt verder aan het licht! Wegens de enorme belangstelling voor en het grote succes van het event op 1 en 2 april jl. komt er een vervolg op zaterdag 11 juni a.s. van 19.30 – 22.30 uur in Winsum. Voor deze avond nodigen wij weer mensen uit in Winsum (Gr) die mede vanaf het jaar 2002 geprobeerd hebben onze medeburgers te waarschuwen over de chemtrails, gmo’s, straling, big pharma en vaccinaties, misleiding en mind control en aan te geven dat we niet alleen zijn in het universum. We attendeerden de mensen over de oplossingen en mogelijkheden om je zelfherstellend vermogen middels het integreren van de Schumann resonantie te activeren. Inmiddels gebruiken tienduizenden deze universele kennis die wij al tientallen jaren ontvangen middels het interdimensionale contact wat zich dagelijks verder verspreid en met name in Noord-Nederland. Dit houdt zo goed als zeker verband met de geschiedenis van Groningen en Friesland waar al gemeenschappen en bewustzijn waren voordat de meeste religies ontstonden. Dat er lichtjes boven Noord-Nederland worden gespot, is waarschijnlijk al gaande sinds de eerste nederzettingen zijn gesticht wat terug te vinden is in de kronieken.

Wederom zorgen we voor een afwisselend programma wat gebaseerd is op de creatie van “De Nieuwe Aarde”. We starten met het programma om 19.30 tot 22.30 uur met interviews en ervaringen. De zaal is open vanaf 18.45 uur. We eindigen wederom feestelijk op de juiste muziekfrequenties van Geert en Jolanda en gaan door tot in de kleine uurtjes.

De presentatie van deze avond is in handen van Petra Antoinette, Peter Bierhof en Anton Teuben. Zij ontvangen deze avond diverse gasten die hun ervaring graag willen delen. Getuigen vertellen hoe zij het zelfherstellend vermogen middels de Schumann resonantie hebben kunnen activeren en zo ook hebben mogen ontdekken “wie we zelf zijn” oftewel beïngs of frequence. Ook kunnen we wederom ervaringen verwachten van het interdimensionale contact wat velen mogen ervaren en zo weer herinneren of weten wat hun missie op planeet aarde is.

Laten we ons nog eens beseffen dat we allemaal bewoners van het universum zijn en dit leven verblijven op aarde om de planeet te assisteren met de transitie naar de vijfde dimensie of “De Nieuwe Aarde”. De aarde transformeert naar een bewustzijn waarin we ons (weer) realiseren dat we een onderdeel zijn van het eco-systeem, de aarde ons de juiste natuurzuivere ingrediënten en energie (Schumann resonantie) levert om in alle opzichten gezond te blijven en te ontdekken wat er nog meer in onze mogelijkheden ligt, alles draait waar wij onze energie in stoppen en dat we natuurlijk niet alleen in het universum zijn en worden bezocht.

Wij besteden deze avond veel aandacht aan onze kinderen en jongeren wat de nieuwe empathische leiders op onze planeet worden. Juist voor deze groep is het van belang dat deze en onze essentiële kennis hun op alle mogelijke manieren gaat bereiken om hun innerlijke kennis weer te triggeren.

Wederom wordt het weer een geweldige avond op 11 juni door de vele opgaven die al bij ons zijn binnengekomen. Voor iedereen die zich heeft opgegeven is er plaats, vol is vol. Ook zijn we weer via Zoom te volgen voor die mensen die er niet bij kunnen zijn via de Zoomlink van de Energy Update. Tevens wordt dit weekend 11 en 12 juni overdag de live cursus van de Schumann resonantie gegeven op dezelfde locatie van 11.00 tot 16.00 uur op beide dagen.

Universe is magic and love is the key… Kan weer worden ervaren op 11 juni in Winsum (universal village)

Datum: 11 juni 2022
Tijd: 19.30 – 22.30 uur (zaal open om 18.45 uur)
Locatie: Party Centrum De Hoogte, Kerkpad 8, Winsum-Groningen
Toegang: gratis
Aanmelden: winsum-open@outlook.com

Wegens de geweldige opkomst en overvolle zalen op 1 en 2 april jl. vragen we je deze keer om je (zo spoedig mogelijk) op te geven zodat iedereen een plek heeft.

 

Universe is magic and love the key

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Uitnodiging Bijeenkomst creatie van ‘De Nieuwe Aarde’ 11 juni 2022 in Winsum

  1. Yasmara Pourrier zeggen:

    Graag zou ik willen bij wonen maar ik woon op Aruba. Is het online te volgen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *