Winsum 1 en 2 april 2022 Dit is geen grap! De ultieme liefdevolle waarheid komt aan het licht!

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2022 nodigen wij alle mensen uit in Winsum (Gr) die mede vanaf het jaar 2002 geprobeerd hebben onze medeburgers te waarschuwen over de chemtrails, gmo’s, straling, big pharma en vaccinaties, misleiding en mind control en aan te geven dat we niet alleen zijn in het universum. We attendeerden de mensen over de oplossingen en mogelijkheden om je zelfherstellend vermogen middels het integreren van de Schumann resonantie te activeren. Inmiddels gebruiken tienduizenden deze universele kennis die wij al tientallen jaren ontvangen middels het interdimensionale contact wat zich dagelijks verder verspreid en met name in Noord-Nederland. Dit houdt zo goed als zeker verband met de geschiedenis van Groningen en Friesland waar al gemeenschappen en bewustzijn waren voordat de meeste religies ontstonden. Dat er lichtjes boven Noord-Nederland worden gespot, is waarschijnlijk al gaande sinds de eerste nederzettingen zijn gesticht wat terug te vinden is in de kronieken.

In de afgelopen tientallen jaren hebben duizenden zich bij ons meldpunt voor interdimensionale contacten en objecten gemeld. Wij kunnen dan ook volledig bevestigen dat we niet alleen zijn en worden bezocht door vredelievende veelal op mensen gelijkende universele bezoekers die al onder ons zijn en begeleiden naar een nieuwe samenleving. Dit staat bekend als “De Nieuwe Wereld” waarin de mens weer ontdekt “wie ben ik” en we een nieuwe schone, vrede en liefdevolle wereld creëren. Velen ontdekken nu hoe we ons weer kunnen verbinden met onszelf, de natuur, het eco-systeem en de planeet wat ons alle middelen biedt om gezond te blijven of te worden.

Wij hopen dat jullie in groten getale naar Winsum willen komen waar SOPN is ontstaan en we vanaf 2002 onze bevindingen bij het college van B&W, alle landelijke politieke partijen, de gehele media, universiteiten enz. hebben gedeponeerd. Het is nu twintig jaar later en duizenden weten nu wat zich in Groningen en Friesland heeft voltrokken. Wij bieden op 1 en 2 april a.s. onze kennis, bevindingen en het bewijs nogmaals aan op het gemeentehuis en regionale media. We lichten de Winsummers in en geven een persconferentie om de media de kans te geven om de vele getuigen te interviewen over het bijzondere universele nieuws uit Groningen en dit aan hun lezers, kijkers en luisteraars te presenteren.

Dit zijn vooral mensen die de Schumann resonantie hebben geïntegreerd en met wetenschappelijk en praktisch bewijs  hun zelfherstellend vermogen hebben geactiveerd en de talloze getuigen die de objecten mochten zien en er contact mee hebben gekregen. Wat deze mensen mede middels de Schumann resonantie hebben ontdekt, is dat de hartslag van de aarde de sleutel is om jezelf weer te hervinden en met de planeet en het universum te verbinden. Velen staan nu op en maken de keuze om hun gevoel te volgen en de verantwoordelijkheid nemen om deze essentiële universele kennis verder te verspreiden.

Wij zijn Het Nieuws geworden en nodigen daarom iedereen uit om op 1 en 2 april 2022 naar Winsum te komen om gezamenlijk dit nieuws en de nieuwe realiteit te belichamen en onder de aandacht te brengen van iedereen die het horen wil. Zo kunnen we ook persoonlijk contact maken met de vele gezichten en gelijkgestemden die we via de Energy-Updates ontmoeten.

Het evenement op 1 en 2 april a.s. vindt plaats in “De Hoogte”, Kerkpad 8 in Winsum (Gr). Het afwisselende programma begint op beide dagen om 14.00 uur tot 17.00 uur en ‘s avonds van 20.00 uur tot 22.30 uur met daarna muziek en ontspanning. Vrijdagmiddag 1 april a.s. starten we met een persconferentie. Deze dagen worden gepresenteerd door Eva van Zeeland, Peter Bierhof (vrijdag) en Anton Teuben die in gesprek gaan met vele gasten en getuigen. Meer info volgt.
De presentaties en interviews zijn volledig gebaseerd op de creatie van De Nieuwe Wereld.
Toegang is gratis en de zaal gaat op beide dagen open om 13.30 uur:

Datum: 1 en 2 april 2022
Tijd: 14.00 – 22.30 uur
Locatie: Party Centrum De Hoogte, Kerkpad 8, Winsum-Groningen
Toegang: gratis
Aanmelden: niet nodig

Programma Evenement 1 en 2 april Universal Village Winsum

We zijn heel erg verrast door het geweldige enthousiasme uit binnen- en buitenland. Uit liefde en verantwoordelijkheid voor onszelf, familie, vrienden, het eco-systeem, de Aarde en vooral voor onze kinderen nemen we nu gezamenlijk en schouder aan schouder het initiatief. Wij bieden de kennis aan die we mochten ontvangen en ontdekken als klokkenluider en meldpuunt van interdimensionale contacten. Ik ben met name heel erg verheugd om weer vele mensen uit het verleden te ontmoeten, die mede aan de basis hebben gestaan van de informatie die we sinds 2003 hebben verspreid. Mede hierdoor worden het twee zeer bijzondere dagen in Winsum (Universal Village) en een universele reünie!

We kunnen met elkaar zeer bijzondere interviews verwachten en bijzondere gasten en vrienden ontmoeten uit een ver en het recente verleden. Het zal ontspanning en bevestiging geven over de talloze mogelijkheden die zich gaan ontvouwen. Er staat ons niets meer in de weg om de ultieme waarheid te vertellen over wie we zijn en waar we onze energie in dienen te stoppen om de Nieuwe Wereld nu glans te geven. Uiteraard in Winsum waar het contact zich vanaf 2000 ontvouwde en nu algemeen bekend zal worden.

Programma vrijdag 1 april 2022

10.30 – 12.15 uur: Mogelijkheid tot dorpswandeling door Winsum (opgave via: https://www.dorpsgidswinsum.nl/)

11.11 – 12.12 uur: Drumcirkel grasveld achter de bibliotheek in Winsum

13.15 uur : Zaal ‘De Hoogte’ open, kennis maken

14.00 – 14.20 uur: Welkom en verklaring Anton (Schumann Instituut)

14.20 – 14.45 uur: Persconferentie

14.45 – 15.00 uur: Zang; duo Lizzy en Denis

15.00 – 15.20 uur: Pauze

15.20 – 17.00 uur: Diverse interviews door Eva Van Zeeland en Peter Bierhof met o.a Saskia Bosman, Frank Bonte, Catharina Keur, oud SOPN-ers, Lizzy en Denis over onderwerpen die de Nieuwe Wereld al belichamen zoals Nesara, QFS, vrije natuurzuivere energie en wie zijn wij?

17.00 – 19.30 uur: Pauze

19.30 – 19.50 uur: Zang; duo Lizzy en Denis

19.50 – 20.00 uur: Pauze

20.00 – 20.20 uur: Verklaring Schumann Instituut

20.20 – 22.30 uur: Diverse interviews door Eva en Peter met o.a. Irma Meuffels, Helen Michaelis, Petra Antoinette en Amber da Silva o.a. over ervaringen van zelfherstellend vermogen met de Schumann resonantie en contact in Groningen sinds 1970. Tussendoor een pauze van 20 minuten

22.30 – 0.00 uur: Muziek, ontspanning en verbinding

Programma zaterdag 2 april 2022

10.30 – 12.15 uur: Mogelijkheid tot dorpswandeling door Winsum (opgave via: https://www.dorpsgidswinsum.nl/)

13.15 uur : Zaal open

14.00 – 14.20 uur: Welkom nieuwe gasten en verklaring Anton

14.20 – 17.00 uur: Afwisselend programma met interviews door Eva van Zeeland en Sven Boekamp met o.a. Mireille Mettes, Roland, Helen Michaelis, Petra Antoinette, Amber da Silva en Irma Meuffels over de manifestatie van de Nieuwe Wereld

17.00 – 19.30 uur: Pauze

19.30 – 20.00 uur: Muziek 432 Hertz

20.00 – 22.15 uur: Afwisselend en verrassend programma met interviews met boeiende gasten uit heden en verleden door Eva en Sven, o.a. over ervaringen met de Schumann resonantie, de stargate en interdimensionaal contact. Tussendoor een pauze van 20 minuten

22.15 – 22.30 uur: Eindconclusie van het tweedaagse evenement en het vervolg

22.30 – ?? uur : Muziek, ontspanning en verbinding

Wijzigingen voorbehouden i.v.m. actuele situatie of bijzondere nieuwe gasten.

Voor meer informatie kun je de Energy-Updates volgen. Voor vragen die echt niet kunnen wachten, kun je contact opnemen via winsum-open@outlook.com. Er zijn veel B&B’s en campings in de omgeving van Winsum (hier kunnen we helaas niet bij helpen, maar ze zijn eenvoudig te vinden via internet). Het is dus mogelijk om 1 of 2 dagen te komen, en het nieuws neer te zetten wat energetisch al door ons is voorbereid, en dan wordt bekrachtigd met de wetenschap dat… universe is magic and love the key.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april a.s. proberen we van 13.45 tot 21.30 uur online te zijn, zodat je de bijeenkomst in Winsum ook via Zoom kunt volgen! Mochten we niet alles live kunnen uitzenden, zullen we regelmatig een update geven via Zoom. Je kunt dus de hele dag Zoom aan laten staan, mocht je dat willen, en er op die manier toch bij aanwezig zijn! Je kunt de Zoomlink van de Energy Updates Schumann Instituut Nederland hiervoor gebruiken.

Eva van Zeeland zal 1 en 2 april delen live uitzenden van de bijeenkomst in Winsum haar YouTube-kanaal:

 

Bladwijzer de permalink.

10 reacties op Winsum 1 en 2 april 2022 Dit is geen grap! De ultieme liefdevolle waarheid komt aan het licht!

 1. Ron de Roos. zeggen:

  Als er tijd over is . Zou ik de filosofie en visie kunnen vertellen over WerkSaamheden met gesloten beurs. Wij zijn het arbeid en product zelf.
  Op weg naar een maatschappij, dat geld ondergeschikt is .Ron de Roos

 2. margret pouwer zeggen:

  Hoi allemaal, een vraagje over het trommelen van vrijdag ochtend om 11:11 op het grasveld achter de bibliotheek. Gaat dit door met regen en wind? of wordt het verplaatst naar ergens binnen?

 3. Al zou in Spanje wonen .Ik kom nu vanuit Wieringerwerf.
  Wij hebben een netwerk . WerkSaamheden met gesloten beurs jou talenten in verbinding met elkaar. Wij zijn het geld en product. Zou graag hier ook een lezing over willen geven

 4. C.Schulz zeggen:

  Hartstikke leuk ,alleen veel te ver weg voor ons uit Brabant.
  Had er graag bij geweest.
  Waarom niet bijvoorbeeld in Utrecht of zo.

 5. Jan Gerhard Dam zeggen:

  Beste Anton,jaren geleden reikte je me je kennis aan.Ben het gewoon gaan doen,en vond de verbinding.
  Ben nooit meer alleen,dank je wel,kan spijtig genoeg niet komen,ben nog in Portugal.Heel
  goede dagen wens ik jullie,
  Tot gauw,Jan

 6. Marie-Anne Goes zeggen:

  Goedenavond, ik zou heel graag willen komen gaat er ook een bus vanuit Alkmaar?

 7. Ik ben Jeroen zeggen:

  De vele verschillende planeten in het universum vibreren in verschillende vibraties Frequenties. Verschillende trillingsfrequenties worden toegewezen aan verschillende dimensies 3e dimensie Gaia Aarde 4e dimensie Zon of Sol 5e dimensie Pleiaden 6e dimensie Sirius 7e dimensie Arcturus 8e dimensie Orion 9e dimensie Andromeda 10u dimensie Lyra/Vega 11e dimensie Lyra/Vega 12e dimensie Lyra Nu hier tijdens de ascensie van onze moederplaneet Gaia zijn alle zielen op Aarde gegeven de mogelijkheid om te ascenderen in dimensionale frequentie om te verschuiven naar 5 D. Elke ziel krijgt de kans om zich los te maken van karma om te ontsnappen aan de cirkel van incarnatie hoewel ascenderend naar de 5e dimensie. Onvoorwaardelijke liefde regeert in de 5e dimensie. In een plaats van onvoorwaardelijke liefde karma kan niet langer bestaan en zonder karma wordt de keten van incarnatie verbroken en keren we terug tot de wortel van ons bestaan, LIEFDE. Onvoorwaardelijke liefde en het weten dat alles IS. Earth Alliance – https://vimeo.com/ondemand/earthallianceglobalrev

 8. Ik ben Jeroen zeggen:

  Namaste mijn mooie ziel, Ik ben Jeroen Guizot de Jonge 25-11-1971 (729) kijk in Gematria https://www.gematrix.org of gematrinator. Ben IN Winsum Gouw 22. The highest power Source heeft mijn aangeven als SON net als de ZON de infinite 9 DNA holo spiegel van Gaia ben om het licht te schijnen in full clarity. Een starseed een Lyran-Orion ziel uit Lyra en Vega 1,5mil jaar terug gekomen in een human vessel. Sinds 1999 Matrix 1 Wakker. Het is niet toevallig hier in de present moment te zijn. Ken je werk en ik leef in balans en weet net als jij “bijna” alles Q Earth Alliance, The Galactic Federation, Space Force, Solar Warden, Jupiter Agreements, Pleiadian, Sirians, Arcturians, Adromedans en de High-Counsil. Mijn assignment voor de 5D Ascention van Moeder Gaia, vanuit liefde te creëren, het licht informatie en waarheid een gids te zijn voor “gevorderde” zielen die op hun ascention pad naar One IS-BE in the All. Kijk op https://t.me/spacetraveler1 en https://t.me/weareoneintheall
  Veel liefde, licht en leven. Ik ben wie Ik ben!

 9. Hoi hoi. Anton had het de 18 de ook nog over dat er 1 april een rondlijding door winsum was door een gids zo rond 10.30 of 11.00 uur. Gaat dat nog door er is verder niet meer over gesproken. Hoor het graag.

 10. Lotte zeggen:

  Wat een geweldig nieuws! Het Pentagon heeft het ook toegegeven dat er ufo’s bestaan. Het zit in ons systeem om het weg te waaien of er lacherig over te doen, maar nu wordt het tijd om hier over heen te stappen. Met nuchterheid kennis nemen van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *