Universe is magic and love the key … We gaan het beleven!!

21 december gebruiken talloze mensen wereldwijd hun innerlijke kennis en oude natuurlijke gaves om contact te maken met de diverse liefde en vredevolle universele bezoekers. Vele anderen die weten van hun bestaan vragen aan onze vrienden in het universum om zich wereldwijd te tonen. Dit om een einde te maken aan de huidige onmenselijke situatie waar de mens, natuur, ecosysteem en onze aarde momenteel mee worden geconfronteerd. Wij vragen iedereen om dit te ondersteunen en hieraan mee te doen en er mee door te gaan tot het contact algemeen bekend wordt gemaakt.


Dit wereldwijde verzoek aan onze universele bevrijders en bezoekers om zich te vertonen kunnen wij optimaal versterken. Dit door middel van onze gezamenlijke kennis, intentie en door de Schumann resonantie te integreren. Onbewust creëerden we met gezamenlijke kennis en frequentie een enorme levens en liefdes energie buis, stam en nu levensboom die ons weer in contact heeft gebracht met de bron waar we allemaal onze oorsprong hebben. We hebben het neergezet, verankerd aan de kern van de aarde en met de enorme aantallen tijdelijke universele bezoekers wereldwijd weer tot aan de bron(centrale zon) hebben laten groeien. Vooral in Nederland en België zijn ze met grote aantallen neergestreken met herinneringen uit alle hoeken en dimensies van het universum.

Groningen en Friesland en het contact met het universum

Het is voor de volle 100% zeker dat Groningen/Friesland een van de interdimensionale contactgebieden is op aarde. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de oerhistorie en bewustzijn in de noordelijke provincies wat ouder lijkt te zijn dan Londen, Amsterdam, Rome en religies. Velen vertrokken de laatste jaren (weer) richting Noord Nederland omdat ze voelden of wisten dat ze daar moesten zijn, o.a. ik zelf.

Dit waren over het algemeen mensen die wisten dat ze een bepaalde taak of missie hadden wat nu duidelijk is geworden. Werkelijk alles is er de laatste tientallen jaren aan gedaan om de duizenden getuigen te negeren, onheus te beoordelen en de feiten en bewijs van dit interdimensionale contact buiten de publiciteit te houden. Dit grote geheim valt nu in duigen en de instituties die dit hebben verzwegen zijn gedoemd te verdwijnen waardoor er nu ruimte komt om de Nieuwe Wereld te realiseren.

De hele wereld zit te wachten op positief nieuws en zeker de helft van de wereldbevolking weten en voelen allemaal ”Dat we niet alleen zijn en de redding nabij is”. Deze mensen en tijdelijke bezoekers van de planeet aarde die dit en nog veel meer weten verblijven voor een groot gedeelte in Groningen en Friesland. Wat nauwelijks voor mogelijk werd gehouden is nu gerealiseerd en wordt dagelijks verder versterkt door onze gezamenlijke intenties en de energetische levensenergieboom die we hebben geplant vanuit de kern van de aarde richting zon en zo maakten we weer contact met de bron. We zijn er en zetten de nieuwe wereld neer en ontdekken allemaal….

Universe is magic and love the key

Wij verzoeken iedereen zich optimaal voor te bereiden op hoe de wereldburgers gaan reageren op hun evolutiesprong die gelukkig velen van ons de laatste tientallen jaren al hebben gemaakt. Blijf positief, rustig, in balans, volg je gevoel en focus je volledig op de belichaming en manifestatie van jouw waarheid, de vijfde dimensie oftewel De Nieuwe Wereld.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *