Extra geplande Energy Update’s vanuit het Schumann Instituut Nederland

Gezien de huidige beslissende periode en het feit dat we het kantelpunt voorbij zijn en de ultieme waarheid nu steeds meer mensen bereikt hebben wij deze extra energy-update a.s. donderdag ingelast. Tijdens de extra update zal er o.a. verder gewerkt worden aan de energetische boom die is ontstaan en wordt gevoed door de hoogste energie vanuit de kern van de aarde tot aan de bron (de centrale zon). Het lichtveld zal steeds krachtiger worden en gezamenlijk manifesteren we de nieuwe wereld.

De extra geplande updates zijn op donderdag 2 december a.s. van 11.00 – 12.30 uur en van 14.00 – 15.30 uur. De gebruikelijke Energy Update’s zijn op dinsdagavond a.s. om 19.00 uur en op zaterdagavond a.s. om 20.30 uur. De zoomlinks zijn hetzelfde. Als je nog geen lid bent, kun je hier lid worden en de zoomlink vinden. Klik hier voor meer informatie over het Schumann Instituut Nederland.

Extra energy updates worden naast de vaste updates op dinsdag en zaterdag kort voor die tijd aangekondigd en gebaseerd op de actuele situatie en de oplossingen.

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Extra geplande Energy Update’s vanuit het Schumann Instituut Nederland

  1. Hendrika zeggen:

    Dank U wel voor het bijhouden van de resonantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *