Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde – kosmische gebruiksaanwijzing

Dit boek is een aanrader voor eenieder die is ontwaakt en onderdeel is van de kosmische gemeenschap. De missie is voor velen inmiddels duidelijk; We gaan naar de volgende liefdevolle realiteit oftewel de vijfde dimensie door deze te belichamen… Met elkaar  zijn we de grootste evolutiesprong ooit ingestapt.

Veel starseeds in alle leeftijdscategorieën die hun missie nog eens onder ogen willen zien adviseren wij dit  boek te lezen. Het boek is geschreven met veel universele tips, eye-openers en humor. Het is een tekst wat in 1990 al bekend en doorgegeven is. Het is nu inmiddels 30 jaar later!! Het is nu  “de allerhoogste tijd voor actie”! Iedereen mag de waarheid horen te beginnen met; Wie ben jij en we zijn niet alleen in het universum” (gelukkig maar). Dit boek maakt duidelijk waar het om gaat, beantwoord vele vragen en laat twijfels verdwijnen.

Universe is magic and love the key

Bestel het boek als het kan bij je eigen boekhandel: “Handboek Voor De Tijdelijke Bewoners Van Planeet Aarde – bijspijker editie : kosmische gebruiksaanwijzing voor de menselijke evolutie – Zoev Jho”

In een lekker leesbare stijl, met een priemende humor die tegelijkertijd een schouderklopje en een schop onder de kont geeft, herinnert dit handboek ons aan onze missie op planeet Aarde. Dan Millman, auteur van onder meer De twaalf poorten naar de ziel en Leven met een doel.

Noot van de auteurs: Deze tekst komt van bronnen uit de vijfde dimensie, met opzet zo geschreven dat de mensheid kan ontwaken uit haar eeuwenlange sluimer. Het is geen boek. Het is een technologie, ontworpen om je te zappen. We hopen dat je er plezier aan zult beleven. Moge de Kracht met je zijn ‘ Mission Control, voor de Intergalactische Raad.

Hier te downloaden als pdf (Engelstalig)

Bladwijzer de permalink.

7 reacties op Handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde – kosmische gebruiksaanwijzing

 1. Frans Smeenk zeggen:

  Wellicht kan het boek in het Nederlands opnieuw uitgegeven worden oor Obelisk boeken; een kleine uitgeverij van o.a. spirituele boeken. https://obeliskboeken.nl/?gclid=CjwKCAiA9aKQBhBREiwAyGP5lbMvCTYske_s87pz8YJ89nX_cXq58XpC60XFTTqhSynG3oIyWYFlaRoCXf8QAvD_BwE
  De auteur va het boek an het manuscript sturen naar: https://obeliskboeken.nl/uitgeven-bij-obelisk

 2. Ilona Baptista zeggen:

  Op you tube staat een link van het ingesproken boek

  Dit is de link

  https://youtu.be/grO2vzkpqaY

 3. Hetty zeggen:

  Hier in de buurt zit een drukker met Print on Demand, zal ik dat uitzoeken ?

 4. Beste Anton, al een hele tijd volg ik jou en lees veel veel over je, omdat ik mij aangetrokken voel tot wat jij deelt. Het resoneert enorm met mij, ook de verhalen over buitenaards contact en evenzo de Schumann resonantie. Graag zou ik er meer over willen leren en voelen om meer in verbinding te komen met met mijzelf en alles, maar dan ook alles om mij heen. Ik verlang ernaar om die eenheid met All dat is te ervaren en voelen. Tot mijn spijt zie ik dat de pdf Engelstalig is. Liefs en groetjes Natalie van der Reest.

 5. Tjitske zeggen:

  Waar kan ik het boek handboek voor de tijdelijke bewoners van planeet aarde bestellen.

  • Anton zeggen:

   Hoi Tjitske, op dit moment is het boek niet verkrijgbaar maar er wordt navraag gedaan of het boek opnieuw in het Nederlands kan worden uitgegeven. Je kunt het tot die tijd in het Engels als PDF lezen via de downloadlink. Hartelijke groet, team Anton Teuben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *