You are not alone: De feiten

We staan aan de vooravond van een grote doorbraak. We worden bezocht door universele wezens met een hoger en liefdevoller bewustzijn! De halve verklaringen van voorlichtingsdiensten en hoge ambtenaren brengen de absolute waarheid aan de oppervlakte.

Gary Heseltine is de vice-president van de International Coalition for Extraterrestrial Research (ICER). Hij is een voormalige Britse politiedetective die in 2013 met pensioen ging om UFO Truth Magazine te creëren, een tweemaandelijks e-zine. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het onderzoeken van UFO’s.

Wij adviseren iedereen die het met deze huidige oneerlijke wereld heeft gehad, deze nieuwsberichten  van 2 en 3 juli jl. zoveel mogelijk te verspreiden en daarmee NU media en wetenschap te triggeren onderzoek te doen.. met name in Nederland!

Deel 1: 70 years of cover-ups over UFOs are finally coming to an end. I believe we’re on the verge of a profound breakthrough

Deel 2: The evidence of encounters with UFOs is mounting, uncontestable and, thank goodness, being taken seriously for the first time

Universe is magic and love the key

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op You are not alone: De feiten

 1. Tara zeggen:

  THE COSMIC HOAX: AN EXPOSÉ

  https://www.bitchute.com/video/uwix5ORSAmKT/

  The latest documentary by Dr. Steven Greer

  Deze heb ik als email naar je toegestuurd. Hier kan men niet meer omheen. Heb het ook naar politici gestuurd.

 2. yvonjana zeggen:

  Ja, inderdaad, de doorbraak komt er Nu zeker aan. Het is al gestart met het herstellen van alle leylijnen wereldwijd en dan volgt het crystal-grid!

  Joehoeeee!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *