Breaking News: Twijfel aan verkiezingsfraude in Amerika maakt de wereld wakker

Iedereen die ons vanaf 2003 heeft gevolgd waarbij we de structuren boven onze overheden hebben blootgelegd en de instituties hebben benoemd die verantwoordelijk zijn dat het echte nieuws de mensheid nog steeds niet heeft bereikt…. begrijpen dit.

Momenteel houden we alles wereldwijd in de gaten en zien deze persconferenties sinds vrijdagmiddag tot dusver nog niet volledig verschijnen als laatste nieuws op onze tv kanalen of genuanceerd besproken worden.

Dit betekent dat grote cover-ups de bevolking nu bereiken en we inzicht krijgen welke machten en krachten ons altijd hebben beheerst en ons hebben misleid… nu het veld gaan ruimen.

We staan klaar om de transitie van onze planeet naar de volgende vredevolle, gezonde en liefdevolle realiteit te begeleiden waarin we weten dat we niet alleen zijn en we vrijwel kosteloos onze gezondheid op pijl kunnen houden middels de Schumann resonantie en gebruikmaken van vrije natuurzuivere energie.

We gaan van homo sapiens naar homo galacticus en luisteren meer naar ons gevoel en weten waar we het over hebben. De grootste evolutiesprong ooit waar velen nu ontdekken dat Universe is magic and love the key.

Persconferentie 20-11-2020

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Breaking News: Twijfel aan verkiezingsfraude in Amerika maakt de wereld wakker

  1. mario hup zeggen:

    Ik hoop ten zeerste dat de bevolking wakker wordt, maar als ik in de supermarkt loop, en ik zie al die mondkapjes met die angstige oogjes erboven, dan betwijfel ik het !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *