Interview ‘Op gesprek bij Anton Teuben #4’ – Belangrijke mededelingen

In dit gesprek met Anton en Quinten zitten veel belangrijke mededelingen, oproepen en verwijzingen waar we als mensheid nu in zijn beland. Dagelijks stappen velen “de grootste evolutiesprong ooit” binnen door op zoek te gaan naar hun eigen waarheid. Op die stap en vrije keuze om de waarheid te ontdekken komen dagelijks steeds meer wakkere mensen op ons pad.

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te begeleiden en te adviseren waar ze hun energie in stoppen. We beseffen ons terdege dat we zelf het nieuws zijn geworden en adviseren al onze volgers, Schumann cursisten waar we het vertrouwen en de erkenning van mochten ontvangen, onze berichtgeving zoveel mogelijk te verspreiden.

Met elkaar en de juiste intenties en de wetenschap dat ‘Universe magic and love the key is’  kunnen we nu de nieuwe wereld creëren.

Universe is magic and love is the key

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *