Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ in Winkel op 25 september 2020

Op vrijdagavond 25 september a.s. van 20.00 – 22.15 uur zal Anton Teuben de presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ verzorgen in Centrum voor Natuurgeneeskunde in Winkel.

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 35 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt nationaal en internationaal.

Duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest. De meeste mensen kennen inmiddels de rol van de gecontroleerde media en dat dit universele contact mondjesmaat bekend wordt gemaakt. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten en de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar op 25 september a.s. uitleg over geven. Al in 2002 maakten wij onze bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk en hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…

Universe is magic and love is the key

Klik hier voor meer informatie over Anton Teuben.
Klik hier voor meer informatie over de Schumann resonantie.

Je kunt je op deze pagina inschrijven voor deze presentatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Presentatie ‘Buitenaards leven en Schumann resonantie’ in Winkel op 25 september 2020

 1. Olga van Erp zeggen:

  Fantastische cursus in Winkel, wat een fijne groep en interessante cursus! Wat een mooie ervaringen hebben we beleefd met de Schumannresonantie!
  Absoluut een aanrader om jezelf en anderen in het licht te zetten, te genezen en verbindingen te maken met alles en iedereen.
  Dankjewel Anton!
  En tussen de middag een heerlijke lunch van Wilma.
  Wat een bijzonder weekend was dit!
  Ook Wilma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *