Programma in de Week van de Oplossingen van 20 t/m 26 augustus a.s. vanuit “De Poort van Winsum”

Het programma in de week van de Oplossingen van 20 t/m 26 augustus a.s. vanuit “De Poort van Winsum” (Universal Village) is bekend.

Donderdag 20 augustus krijgen we een update over de ontwikkelingen met vrije energie van o.a. Frank Bonte. We krijgen tevens informatie wat er nog allemaal meer mogelijk is met water. Deze presentatie is van 14.00 uur tot 16.30 uur. Mensen die ook nieuwe mogelijkheden hebben ontdekt met nulpuntenergie zijn van harte uitgenodigd om hun uitvindingen te tonen.

Vrijdag 21 augustus zijn wij er en kunnen mensen met ons en vertegenwoordigers van nulpuntenergie.net in gesprek gaan.

Zaterdag en zondag 22 en 23 augustus vindt de cursus Schumann resonantie in Winsum plaats. Deze cursus is volgeboekt.

Dinsdag 25 augustus: Op deze dag worden de Schumann resonantie, leylijnen en “De Poort van Winsum” besproken. Mensen vertellen hun ervaringen nadat ze in contact kwamen met de mogelijkheden en kennis over vrije energie (Schumann resonantie) die we allemaal kunnen gaan gebruiken en tevens als nieuwe of aanvullende zorgverzekering kan worden gebruikt. We luisteren verder naar de ervaringen van verschillende mensen die in “De Poort van Winsum zijn geweest. Deze presentatie is van 14.00 tot 16.30 uur.

Woensdag 26 augustus: Waar komen al die lichtbollen en objecten vandaan die zich overal vredelievend vertonen en wat kunnen getuigen er nog meer over vertellen? Honderdduizenden landgenoten zien ze vrijwel dagelijks, echter slechts enkelen maken er melding van, vaak uit schaamte hoe anderen hierop reageren. Tientallen getuigen nemen het initiatief, doorbreken dit en vertellen openlijk hun verhaal voor de camera over wat zich de laatste jaren met name in Noord-Nederland heeft voltrokken. Deze dag begint om 10.30 uur en opnames worden op diverse locaties gehouden.

Uiteraard zijn de media en de mensen die pretenderen nieuws te verstrekken aan de bevolking bij deze uitgenodigd om naar de vele getuigen te luisteren en kennis te nemen van wat voor hun en ons het grootste Nieuws in Nederland is. We weten tevens dat de vrijgekomen nieuwe universele kennis de oplossing kan betekenen van vele gezondheids- en milieuproblemen. Het begint met de simpelste: positief blijven, je aandacht verleggen en beseffen dat zonder zon en energie er geen leven mogelijk is op deze planeet. Dit is vrije energie voor iedereen en het is Nu de hoogste tijd om het te ontdekken en je ervoor open te stellen.

Nieuwe updates volgen (volg onze website en Facebookpagina’s) en we zenden nu zeker gedeeltes live uit.

Er zijn geen kosten verbonden aan De Week van de Oplossingen, er is wel een mogelijkheid voor een vrijwillige donatie.

Aanmelden voor één of meerdere dagen is niet noodzakelijk, maar heeft wel onze voorkeur. Dit kan via info@antonteuben.nl.

UPDATE 18 augustus 2020

We beginnen de Week van de Oplossingen donderdag 20 augustus van 14.30 – 17.00 uur in café De Jolly Cat in Winsum (Universal Village), Hoofdstraat W 5a, 9951 AA Winsum. We zitten in een nieuwe zaal aan het water op een van de mooiste karakteristieke plekjes en mede daarom is Winsum gekozen tot het mooiste dorp van Nederland.

Frank Bonte (nulpuntenergie.net) en Kjeld Olsen geven jullie een update over de mogelijkheden en ontwikkelingen met schone natuurzuivere vrije energie en water. Beiden zijn ook vrijdag 21 augustus a.s. aanwezig om met jullie in gesprek te gaan. Meer updates volgen over het verdere verrassende verloop en de ontwikkelingen in Winsum.

Aanmelden met vermelding van de dag(en) dat je wil komen, kan naar info@antonteuben.nl.

Interview met Frank Bonte: https://youtu.be/Fd8qk0Wc2cU

Universe is magic end love the key

UPDATE 24 augustus 2020

Dinsdag 25 augustus: De presentatie over de mogelijkheden met de Schumann resonantie begint dinsdagmiddag om 14.30 tot 17.30 uur in de bovenzaal van de oudste herberg van Nederland, “De Gouden Karper” in Winsum. Daarna kan er nagepraat worden op de vele gezellige terrassen in de kom van wat wij nu een Universal Village noemen.

Woensdag 26 augustus: Buitenaards contact In Nederland, tientallen getuigen delen hun verhaal. Gezien het aantal mensen die ons bezoeken starten wij deze zeer bijzondere dag al om 11.00 uur en het gaat de hele dag door (11.00 – 17.00 uur). Iedereen krijgt de kans om met de vele getuigen in gesprek te gaan die hun verantwoordelijkheid nemen om “Het Grootste Nieuws in Nederland” publiekelijk te maken. Bij deze nodigen wij nogmaals alle journalisten, sites, bloggers, vloggers enz. die pretenderen nieuws te brengen wat al het ander overstijgt zich in Winsum te melden. Meer updates over deze bijzondere woensdag 26 augustus en de locaties waar jullie ons kunnen ontmoeten, publiceren wij dinsdagmorgen 25 augustus op Facebook en op deze pagina.

Winsum bruist, vrijwel alle bewoners en wij staan versteld over de vele bezoekers die uit alle hoeken van de wereld genieten van de rust, gezelligheid en enthousiaste Winsumers die blij zijn met de prijs als mooiste dorp van Nederland. Ook de stroom mensen die ons en onze presentaties en Schumann cursus bezoeken, stijgt wekelijks en in het dorp zien we steeds meer erkenning en T-shirts met de tekst Universe is magic and love the key.

UPDATE 25 augustus 2020

Woensdag 26 augustus: Laatste dag van de week van de Oplossingen….Waar komen al die Lichtbollen vandaan?

Vele getuigen spreken zich uit over hun ervaringen met lichtbollen en vreemde objecten en wat zich daarna in Noord Nederland heeft voltrokken.

Wij beginnen al om 11.00 uur en wij vangen jullie op midden in `De Poort van Winsum’. Dit is het plein tussen Hoofdstraat Winsum en Regnerius Preadiniusstraat. Hier bespreken we hoe we gezamenlijk de media attenderen op de (al tientallen jaren) universele gebeurtenissen in de drie Noordelijke provincies. Velen staan klaar om journalisten, onderzoekers, enz. te woord te staan en rekenen na tientallen jaren op hun respect, verantwoordelijkheid en belangstelling.

Tot morgen op de meest bijzondere dag na 35 jaar meldpunt en klokkenluider te zijn geweest.

Universe is magic and love is the key
antonteuben.nl | schumanninstituut.nl

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Programma in de Week van de Oplossingen van 20 t/m 26 augustus a.s. vanuit “De Poort van Winsum”

  1. Astrid zeggen:

    Goede namiddag Anton… ik zou graag eens een cursus frequenties volgen bij u… indien je al latere datums hebt mag je mij die doorsturen…. kent u het Healy apparaat dat werkt met frequenties en de gezondheid zou bevorderen… het lijkt me wel interessant maar ik weet niet of het zijn geld waard is en of het ook werkt, ik lees alleen positieve dingen maar ben toch kritisch…. Indien u daar ervaringen of iets meer over weet , hoor ik het graag…. Alvast bedankt en ik hoop spoedig eens een cursus bij u te volgen….. Met vriendelijke groet…. Astrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *