Uitnodiging: Bijzondere week in Winsum 20-26 augustus 2020

Van donderdag 20 augustus tot en met woensdag 26 augustus a.s. presenteren wij: De mogelijkheden met vrije natuurzuivere energie, water, Schumann resonantie. Buitenaards Contact in Nederland, leylijnen en “De Poort van Winsum”.

Op diverse locaties in Winsum (Universal Village) zijn presentaties waarin wij de oplossingen voorleggen met diverse bekende (o.a. Frank Bonte) en onbekende gasten die hun verhaal met jullie delen.

Bij deze nodigen wij alvast alle journalisten, nieuwssites, bloggers, vloggers, YouTubers, onderzoekers (Lange Frans, Robert Jensen e.a.) en de vele collega’s die inmiddels allemaal weten dat we niet alleen zijn en er in Nederland meer gaande is. Dit mochten wij ontdekken in Winsum vanaf 2002. De laatste jaren bezochten ruim duizend mensen ons om het te melden en zijn bereid het openlijk uit te spreken voor elke camera of microfoon.

Diegenen die hier de hele week bij aanwezig willen zijn, adviseren wij alvast om een camping of B&B-adres te zoeken. Dit gezien de wekelijks groeiende mensenstroom die allemaal ons en ons bijzondere energetische dorp bezoeken en ontdekken.

Meer informatie verschijnt direct na het weekend over deze bijzondere week en de erkenning die wij vanuit Nederland en omliggende landen krijgen. Noteer de datums alvast in je agenda. Los van deze week zijn wij alle woensdagmiddagen aanwezig om naar jullie verhalen en vragen te luisteren. Verder verzoeken wij iedereen om deze informatie alvast te verspreiden en mensen te attenderen over het overige universele nieuws vanuit “De Poort van Winsum”.

Universe is magic and love the key

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *