Deel je ervaring: elke woensdagmiddag tussen 14.30 en 17.00 uur in Winsum

UPDATE 24 september 2020: De open woensdagmiddagen komen door de nieuwe huidige maatregelen helaas eerst te vervallen. In plaats daarvan gaan we een keer per maand op verschillende locaties inloopavonden te organiseren. Daar presenteren en leggen wij onze bevindingen over de Schumann resonantie en het vredelievende buitenaardse contact op een begrijpelijke manier voor iedereen uit. Om op de hoogte te blijven van nieuws over deze inloopavonden kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief: https://schumanninstituut.nl/nieuwsbrief/.

In de “Poort van Winsum” geven wij iedereen elke woensdagmiddag tussen 14.30 – 17.00 uur de mogelijkheid je verhaal of ervaring te delen en met ons in gesprek te gaan.

Wij geven een actueel overzicht van de situatie op onze wereld wat er zich achter de schermen aan het manifesteren is. Met name de ontwikkelingen t.a.v. de Schumann resonantie en wat de energieschommelingen met je doen en hoe je deze vrije energie kunt benutten om je zelf herstellend vermogen te activeren… kunnen wij begrijpelijk voor vrijwel iedereen uitleggen. Ten tweede richten we ons verder op het wereldwijde buitenaards contact en de bijzondere gebeurtenissen in de noordelijke provincies en de rest van Nederland. Eindelijk dringt het bij de mainstream media en massa door dat er meer aan de hand is dan ze hebben geweten.

Wij zijn erg blij met de brede erkenning die wij uit Nederland en de hele wereld ontvangen. Het is voor ons de bevestiging dat veel mensen de nieuwe realiteit of vijfde dimensie instappen. Zij houden zich niet meer bezig met de constant voortdurende en gecreëerde problemen maar met zichzelf en verbreden hun bewustzijn. Dit doen ze door de oplossingen en nieuwe universele inzichten te gebruiken die je ontvangt als je beseft en er bewust van bent, dat je de nieuwe realiteit bent binnen gestapt.

We zitten om en om in De Gouden Karper en in Café J&A in Winsum. Aanstaande woensdag 15 juli a.s. kunnen jullie met ons in gesprek gaan vanaf 14.30.tot 17.00 uur bij herberg De Gouden Karper, Hoofdstraat W 5, 9951 AA in Winsum. De week erna dus in Café J&A, Hoofdstraat W 2B, 9951 AB Winsum. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom.

Universe is magic and love the key… Go with the flow

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Deel je ervaring: elke woensdagmiddag tussen 14.30 en 17.00 uur in Winsum

  1. Aukje Veldhuis zeggen:

    Hoi Anton,
    vraagje ik wilde in eerste instantie komen naar de Presentatie in Meterik op 4 september 2020, echter is er iets tussen gekomen. En wil dan een keer op de woensdagmiddag komen, omdat ik van openbaar vervoer afhankelijk ben, wat is het dichtste bij het station bij de Herberg de Gouden Karper of in Café J&A. ik hoor het graag nog even van jou ook of het met de Corona wel/niet doorgaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *