Deel je ervaring: elke woensdagmiddag tussen 14.30 en 17.00 uur in Winsum

UPDATE 24 september 2020: De woensdagmiddagen in Winsum zijn gestopt vanwege de te grote drukte. Er zullen maandelijks presentaties gaan volgen waarbij je van harte welkom bent. Meer informatie volgt op onze website.

In de “Poort van Winsum” geven wij iedereen elke woensdagmiddag tussen 14.30 – 17.00 uur de mogelijkheid je verhaal of ervaring te delen en met ons in gesprek te gaan.

Wij geven een actueel overzicht van de situatie op onze wereld wat er zich achter de schermen aan het manifesteren is. Met name de ontwikkelingen t.a.v. de Schumann resonantie en wat de energieschommelingen met je doen en hoe je deze vrije energie kunt benutten om je zelf herstellend vermogen te activeren… kunnen wij begrijpelijk voor vrijwel iedereen uitleggen. Ten tweede richten we ons verder op het wereldwijde buitenaards contact en de bijzondere gebeurtenissen in de noordelijke provincies en de rest van Nederland. Eindelijk dringt het bij de mainstream media en massa door dat er meer aan de hand is dan ze hebben geweten.

Wij zijn erg blij met de brede erkenning die wij uit Nederland en de hele wereld ontvangen. Het is voor ons de bevestiging dat veel mensen de nieuwe realiteit of vijfde dimensie instappen. Zij houden zich niet meer bezig met de constant voortdurende en gecreëerde problemen maar met zichzelf en verbreden hun bewustzijn. Dit doen ze door de oplossingen en nieuwe universele inzichten te gebruiken die je ontvangt als je beseft en er bewust van bent, dat je de nieuwe realiteit bent binnen gestapt.

We zitten om en om in De Gouden Karper en in Café J&A in Winsum. Aanstaande woensdag 15 juli a.s. kunnen jullie met ons in gesprek gaan vanaf 14.30.tot 17.00 uur bij herberg De Gouden Karper, Hoofdstraat W 5, 9951 AA in Winsum. De week erna dus in Café J&A, Hoofdstraat W 2B, 9951 AB Winsum. Aanmelden is niet nodig. Je bent van harte welkom.

Universe is magic and love the key… Go with the flow

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *