Het overige nieuws: Buitenaards Contact en Ultieme Oplossing

Iedereen die nu thuis is, richt je op het overige nieuws en stop je energie in jezelf en onderwerpen waar je blij van wordt. We zijn niet alleen, hulp is aanwezig en iedereen kan er gebruik van maken. Blijf positief, verspreid en ontdek de mogelijkheden met de Schumann resonantie en besef dat het grootste nieuws Buitenaards Contact is! Alle oplossingen zijn aanwezig om de aarde met al het leven weer schoon, virusvrij en gezond te maken met de technologieën van onze, op ons gelijkende bezoekers. Dit is onze overheden al aangeboden vanaf het moment dat we in dimensies begonnen te knoeien. Laten we nu eindelijk beseffen waar we onze energie in dienen te stoppen. Verbreed je kennis, richt je op de oplossingen en neem zoveel mogelijk afstand van je smartapparaten die je gedachten beantwoorden (artificial intelligence). Ga nu een dimensie hoger en richt je gedachten, liefde, respect en wensen voor een gezonde aarde naar onze vrienden en stel je open voor Buitenaards Contact. Het is tijd dat er wordt ingegrepen en als we dat allemaal wensen… wordt het een feit en de redding voor onze planeet.

Universe is magic and love the key

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Het overige nieuws: Buitenaards Contact en Ultieme Oplossing

  1. Maaike Frese zeggen:

    Merk dat er 2 tijdlijnen naast elkaar lopen een van die men via de msm probeert neer te zetten en die van het galactische contact met zijn vele shifts.
    Ja ik richt me op naar binnen richten en veel innerlijk werk en zorgen dat ik klaar ervoor ben om mijn twinflame te ontmoeten als de landings een feit zijn.
    Wat betreft die 2e tijdslijn merk ik dat er heel krachtige energie binnenkomt dat transformationeel kan werken.
    Og nan zei ook dat deze tijd een tijd is van de mogelijkheid tot sterke transformaties. En daar ga ik voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *