We worden weer afgeleid… van de Wereldwijde Aankondiging van Buitenaards Contact – Deel 5

Op dit moment wordt de samenleving onnodig in zorgen en angst gebracht door de overdreven berichtgeving over de verspreiding van het Corona-virus. Juist die mensen die zich gemakkelijk laten beïnvloeden, kunnen beter de televisie uitzetten en kranten vermijden. Er gebeurt meer op onze wereld en als buitenaards contact wereldkundig wordt gemaakt, krijgen we het inzicht dat angst, zorgen en twijfels de slechtste raadgevers zijn…

Hoe kan ik mezelf beschermen tegen virussen en straling?
Het begint met de simpelste natuurkunde, wees positief en sta boven de geleverde éénzijdige informatie, maak je geen zorgen meer en stop je aandacht in onderwerpen waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. De beste manier om je verder te beschermen tegen alle ongewenste frequenties kan door de Schumann resonantie te integreren door alle chakra’s te openen.

En waarom hebben dieren geen last van virussen?!
Dieren laten zich niet beïnvloeden door het nieuws, hebben geen geldzorgen en normaal gesproken amper medicatie nodig. Onze trouwe vrienden begeleiden ons, zijn verbonden met de natuur en Schumann resonantie en hebben daardoor een hogere trilling wat de bescherming biedt tegen virussen en straling. Hun aura is vrijwel constant geactiveerd. Als wij mensen weer begrijpen dat we een onderdeel zijn van het eco-systeem en ons daarmee verbinden, dan ziet de wereld er in korte tijd een stuk gelukkiger uit. Alles draait tenslotte om energie en het is belachelijk dat dit niet wordt meegenomen in de berichtgeving.

Ondertussen in Winsum…
De afgelopen week hebben we alle interviews en opnames over de gebeurtenissen in Winsum en Groningen voor de documentaire “De Poort van Winsum” afgerond. In deze docu legt Anton tevens zijn bijzondere levensverhaal uit. Deze week was ook de presentatie van het futuristische ontwerp. Alles is tot stand gekomen door de onvoorwaardelijke hulp van met name Melanie, Patrick en Hans vanuit Winsum en de mensen die ons vanuit huis ondersteunen.

What’s next ?
We zitten nu boven op het nieuws en houden alles nauwlettend in de gaten. Wij blijven doorgaan en onderstrepen dat er positiever en universeel nieuws uit Winsum/Groningen te melden is. Buitenaardse kennis is uitgewisseld wat alle huidige problemen een halt kan toeroepen en tot het allerbelangrijkste nieuws tot dusver kan worden gerekend. Vergeet niet, je energie stroomt naar waar je aandacht naar uitgaat.

Wil jij virussen en straling de baas zijn ? Wees positief en ontdek de Schumann resonantie, de (liefdes)trilling en oplossing wat alles heelt en verbindt: www.schumanninstituut.nl.

Universe is magic and love is the key

 

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op We worden weer afgeleid… van de Wereldwijde Aankondiging van Buitenaards Contact – Deel 5

 1. Hans Roovers zeggen:

  Hartelijk dank voor uw positieve oplossing,
  inderdaad alles is energie,
  die wij als eerste ontvangen via onze ademhaling.
  en zeker niet via tv en media

 2. Maaike Frese zeggen:

  We kunnen zelf ook veel doen door Great Goddess Mother Earth lichtliefdeskracht te sturen en haar omarmen in de Violette Vlam in haar, om haar heen en in haar merkabah.
  Verder brand kaarsjes en bid voor haar en dat liefde zal overwinnen en verder houd je intenties duidelijk en helder.
  Let op je gedachten en wat je uitspreekt want dit is zo krachtig.
  Ik merk hetzelf want veel wat ik uitgesproken heb 3x hetzelfde achterelkaar in de wet van 3 en Source Divine is uitgekomen.
  Dus we kunnen veel zelf doen en verder is het belangrijk dat we weten dat we niet krachteloos zijn maar juist daar voorbij en veel krachtiger dan we denken.
  Dus gebruik dat dan ook.

 3. Tineke zeggen:

  Hi Anton,
  ik zit nog steeds met dezelfde vraag : ipv die Schumannresonantie is het toch handiger om je direct met Moeder Aade te verbinden ?? Dat is een Wezen !! Bij die Schumannresonantie kan ik me verder niks voorstellen … die zie ik niet als een wezen. Love is the key 💖 Groetje , Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *