We staan klaar voor de grootste openbaring die al in 2002 vanuit o.a. Winsum is aangekondigd!

Eerlijk gezegd kan ik op dit moment niet meer beseffen wat zich allemaal aan het manifesteren is. Inmiddels is er al constante hulp in Winsum gearriveerd, staan er al meer mensen in de startblokken uit verschillende hoeken van Nederland en zoeken wij naar meer tijdelijk onderdak voor deze geweldige mensen die bereid zijn om alles op dit moment op te geven en tot eind februari aanwezig en gefocust te zijn op het grote moment en al onze activiteiten in Winsum.

Wij concentreren ons nu hoofdzakelijk op alle gebeurtenissen in Nederland en de laatste week van februari met de reden voor het futuristische ontwerp, de documentaire “De Poort van Winsum” en de start van een reeks Schumann cursussen te beginnen in Leerdam en Winsum.

Het grote nieuws dat er buitenaards contact is en ook op vele plekken in Nederland wordt nu door meerdere grote persagentschappen, astronauten, piloten, militairen, wetenschappers, acteurs, politici en burgers gedeeld. Wij hebben echter meer informatie dan we tot dusver hebben gehoord en vinden het absoluut noodzakelijk om dit publiekelijk te maken.

Wij beseffen ons terdege dat de gebeurtenissen en ervaringen t.a.v. contact met andere dimensies in Nederland zeer uniek zijn en ons land een zeer belangrijke schakel is in de bekendmaking van dit buitenaardse fenomeen.

Wij zijn begonnen met aftellen naar een universele finale en zien en merken dat het slechts een kwestie is van tijd en persoonlijke beslissingen. We houden jullie op de hoogte over buitenaards contact in Nederland en hopen dat jullie ons zoveel mogelijk volgen en delen om dit verder onder de bevolking te verspreiden. Het is een feit!!

Universe is magic and love the key

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op We staan klaar voor de grootste openbaring die al in 2002 vanuit o.a. Winsum is aangekondigd!

  1. Edith Kuiper zeggen:

    Zaterdag 18 januari zagen wij n licht bij ons voor het huis boven het bos. Wij wonen in de achterhoek.

  2. Marijke Gillhaus zeggen:

    Goede morgen Anton , Thank you! voor ” Zijn” die wie je bent, bevestiging die je uitdraagt,ik volg je informatie al van het begin ,dus al heel veel jaren,dus ook met al het ongeloof,en tegenwerking ,die je van alle kanten ,ondervonden heb.Thank you ,voor je doorzettings vermogen ,je wilskracht, om door te gaan , ik heb ooit tegen je gezegt..met volle overtuiging ,een dag zal komen ,dat je de RAI in amsterdam,zal vullen, met mensen ,die er aan toe zijn om te Weten , De Waarheid, van dat wat IS .Thank you for being You, Namaste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *