Zeer dringende oproep!

Iedereen die ons vanaf 2003 heeft gevolgd en mij persoonlijk kent, begrijpt en weet dat de hoeveelheid werkzaamheden die op ons en mij afkomen niet meer te verwerken valt. Vanuit het hele land komen steeds meer vragen, verhalen, ervaringen, uitnodigingen, opgaven voor de Schumann cursus en media-aandacht waar we graag wat dieper op in willen gaan. Uiteraard zijn wij zeer verheugd met de steeds bredere erkenning, maar dienen het te kunnen verwerken.

Helaas blijven bepaalde zaken liggen en ben ik echt niet meer in staat om iedereen te beantwoorden en overal op te reageren. Mijn gemeende excuses daarvoor. Echter kan dit snel worden opgelost!

Vandaar deze dringende oproep: Per direct zoek ik één of twee vaste medewerkers die vanuit Winsum tot eind februari mij willen ondersteunen met alles wat er nu op ons en mijn pad komt… en dat is veel. Deze man en/of vrouw dient volledig gefocust te zijn op datgene waar wij voor staan, organiseert en dient tot eind februari 2020 volledig aanwezig en beschikbaar te zijn. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die de Schumann resonantie cursus gevolgd heeft.

Waarom deze dringende oproep? Op 25 februari wordt het futuristische plan gepresenteerd wat gebaseerd is op de historie en gebeurtenissen van vele noorderlingen in het bijzijn van regionale media en bijzondere gasten.

Tevens zijn er de hele week opnames en interviews die worden uitgevoerd door vrijwel het gehele team waar ik in Soest een paar jaar (2011-2012) mee heb samengewerkt. Wekelijks brachten zij ons nieuws en werden de spotjes voor TV en de promotie van SOPN bij de kamerverkiezingen in 2012 door dit team vakkundig en professioneel neergezet. Dit werd massaal gevolgd.

In de laatste week van februari wordt er een documentaire gemaakt over de gebeurtenissen en ontdekkingen in Winsum waar vele mensen jarenlang aan mee hebben gewerkt. De bevindingen en eindconclusies na 35 jaar klokkenluider en UFO-meldpunt staan daarin centraal.  In het verleden zijn er al diverse registraties gemaakt door verschillende omroepen en productiebedrijven die nog steeds niet zijn uitgezonden. Bij Talpa (John de Mol) liggen bv. opnames gemaakt in 2010 met twee zeer bekende Nederlanders. Dit had iedere kijker het inzicht gegeven dat we niet alleen zijn en angst ongegrond is.

Ook wordt in deze week het startsein gegeven voor de nieuwe Tour door Noord-Nederland “Lichtjes boven Groningen” en lijkt het er weer op dat SOPN als persbureau een nieuwe start gaat maken op de plek waar het ook is begonnen… de poort van Winsum. De laatste dag van februari en 1 maart 2020 is de Schumann cursus in Winsum.

Dit wordt dus een zeer intensieve week in februari waar bij alles vanuit rust dient te worden gecreëerd. Diegenen die mij/ons onvoorwaardelijk vanuit Winsum tot eind februari kunnen assisteren en ondersteunen met de dagelijkse huishoudelijke activiteiten kunnen reageren. Uiteraard staat er iets tegenover, om tijdelijke woonruimte en dagelijkse behoeften hoef je je geen zorgen te maken en Winsum-Open zorgt voor een redelijke vergoeding.

Besef één ding, je doet het niet voor mij, maar met elkaar voor de mensheid die zitten te smachten op de waarheid en oplossingen voor alle problemen waarmee zij worden geconfronteerd.

Volgers die ons willen ondersteunen, maar niet de mogelijkheid hebben om ons volledig bij te staan, verzoek ik zoveel mogelijk de aandacht op de gebeurtenissen in Groningen te richten, ons te volgen en zoveel mogelijk te delen. Laat ook je naaste familie en vrienden weten waar je je mee bezighoudt en verstop je niet langer.

Wie helpt ons door de grootste drukte heen en staat samen met ons en vele anderen klaar om het mooiste nieuws verder te kunnen verspreiden? Alleen diegenen die zich tot eind februari volledig vrij kunnen maken en in Winsum aanwezig kunnen zijn, kunnen mailen naar info@antonteuben.nl met vermelding van je telefoonnummer.

2020 het jaar van de waarheid en datgene wat langzamerhand iedereen ontdekt…. universe is magic and love the key

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *