Wereldwijd is er buitenaards contact, uitleg van James Gilliland

James Gilliland is open over wat zich er allemaal op zijn ranch afspeelt en geeft een voorbeeld van wat er zich op planeet aarde aan het voltrekken is. Robbie Williams was één van de vele bezoekers op de ranch van James Gilliland en is open over buitenaards contact. Vergelijkbare ervaringen, objecten en multidimensionale wezens zijn er ook in Nederland, denk daarbij aan o.a. Hoeven en Groningen. Op 20 september a.s. krijgen getuigen de kans om zich uit te spreken over hun ervaringen in hotspot Winsum.

Universe is magic and love is the key

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Wereldwijd is er buitenaards contact, uitleg van James Gilliland

  1. Van Der Snickt Arlette zeggen:

    Al dit is zo waar.. niks nieuws voor mij.. zelf enorm veel ervaringen door mijn foto’s.. na de dood van mijn echtgenoot ben ik er zo diep ingegaan dat meer en meer wezens zich openbaarden.. momenteel had ik het wat losgelaten, ook weinig mensen die je daar in kan meekrijgen.. voel mij nu opnieuw gemotiveerd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *