Update: Roswell, Area 51, Soesterberg, UFO’s en kernwapens, lichtjes boven Groningen… ALLES KOMT AAN HET LICHT!

DE WAARHEID KOMT AAN HET LICHT op 20 september 2019 in hotspot Winsum.

Inmiddels lijkt het erop dat enkele miljoenen Amerikanen op 20 september de waarheid willen opeisen over de vermeende aanwezigheid van aliens en buitenaardse objecten op Area 51.
Wat als een grap begon, verspreidt zich nu in sneltreintempo en steekt ook mensen aan in andere landen die nu eindelijk wel eens willen weten….wat er allemaal voor ons geheim wordt gehouden. De meerderheid van de wereldbevolking is er van overtuigd dat we worden bezocht en verdenken de instituties ervan dat zij het nog verzwijgen en negeren.

Zoals het nu lijkt zal er ook in hotspot Winsum en in de aanloop naar 20 september aandacht worden besteed aan de talloze meldingen van UFO’s boven Groningen. Er zijn mensen die claimen buitenaards contact te hebben en hun verhaal willen doen.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in Winsum gestart om op 20 september, parallel aan de gebeurtenissen in Nevada bij Area 51, duidelijkheid te geven en de bewijzen te leveren dat we worden bezocht en geïnstrueerd,

Iedereen die nu ook vindt dat het welletjes is en ons vanuit Winsum wil ondersteunen met de organisatie naar 20 september is van harte welkom, mail naar info@antonteuben.nl. De Waarheid Komt Aan Het Licht.

Deel en verspreid dit alvast zo veel mogelijk en blijf onze activiteiten naar 20 september volgen.

https://www.antonteuben.nl/2018/06/20/oudste-ufo-meldpunt-heeft-bewijs-over-buitenaards-contact-in-het-roswell-van-nederland-groningen-deel-1-2-3/

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Update: Roswell, Area 51, Soesterberg, UFO’s en kernwapens, lichtjes boven Groningen… ALLES KOMT AAN HET LICHT!

  1. Madelaine Laros zeggen:

    GEWELDIG INITIATIEF Anton,
    ik verheug mij hierop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *