De grootste cover-ups komen aan het licht tijdens de cursus Schumann Resonantie

In december 2018 geven we nog twee cursussen Schumann Resonantie. Op 1 en 2 december a.s. in Heemstede en op 14 en 15 december a.s. in de regio Tilburg. Er zijn nog enkele plekken vrij, meld je op tijd aan!

Nu steeds meer mensen ontdekken dat het allemaal om liefde en energie gaat en de Schumann Resonantie de ‘missing link’ is in de gezondheidszorg, begint de term Schumann Resonantie een steeds groter publiek te bereiken. Vele cursisten vonden middels het integreren van de hartslag van de aarde de oplossing om het zelfgenezend vermogen te activeren en voelen zich weer gelukkig door de ontdekking wie we zelf zijn en alle mogelijkheden die integratie van de Schumann Resonantie ons biedt.

Tijdens de cursussen komen tevens de grootste cover-ups aan het licht, zoals wie ben je werkelijk? Hoe zit het met vrije energie, met dimensies en buitenaards- en binnenaards leven? Dit gebeurt door verbinding te maken met de Schumann Resonantie en de energie die alles op aarde en in het universum met elkaar verbindt… onvoorwaardelijke liefde.

In 2019 hebben we een vol programma met cursussen Schumann Resonantie. Kijk hier voor meer informatie en de agenda: http://schumanninstituut.nl/agenda/.

Universe is magic and love is the key

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op De grootste cover-ups komen aan het licht tijdens de cursus Schumann Resonantie

 1. Danielle leeuwin zeggen:

  Hoi Anton

  Wanneer heb je weer een cursus om de Schuman resonantie te leren ?

  • Anton zeggen:

   Hi Danielle,

   We hebben nog een aantal weekenden waarbij de cursus zowel online als in Winsum wordt aangeboden. Wees er wel snel bij, want het loopt aardig vol. Via deze link zie je de volledige agenda. We hopen je te mogen verwelkomen op één van de cursussen.

   Groetjes,

   Team Schumann Resonantie Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *