Ze zijn hier, openen onze ogen, maken contact, delen universele kennis en doen dat ook in Nederland!

In mijn dagelijkse zoektocht naar nieuws wat door een steeds groter deel door AI wordt bepaald, slipt de echte realiteit ook vaker door in de mainstream media. Feiten zijn niet te ontkennen zoals wij al hebben aangegeven in de 3 delen die tot dusver zijn verschenen over het bewijs wat wij kunnen leveren over buitenaards contact in de provincie Groningen, de rest van Nederland en wat zich wereldwijd vredevol voltrekt.

Er zijn talloze nieuwe bewijzen dat er meer rondvliegt wat onze aardse technieken en bewustzijn overstijgt. Zo vond ik dit artikel bij Foxnews met zeer bijzonder beeldmateriaal en het bewijs dat zich op aarde iets aan het ontvouwen is wat zich als een lopend vuurtje aan het verspreiden is en elk moment algemeen nieuws zal worden.

Iedereen die dagelijks de buitenaardse aanwezigheid en de vele verschillende objecten uit verschillende dimensies willen volgen, verwijzen wij naar de updates van Secureteam10. Met de wetenschap dat we allemaal onder universele controle worden begeleid naar een nieuwe liefdevolle dimensie waar de hele mensheid spoedig op geruststellende manier over zal worden ingelicht.

Wat de steeds maar groeiende groep getuigen wereldwijd met elkaar creërt door het bespreekbaar te maken heeft een nieuw wereldwijd grid gevormd wat dagelijks sterker wordt. Via het honderdste aap effect zal binnenkort het bewustzijn van de mensheid zich verder openen en mag iedereen ontdekken dat… Universe is magic and love the key

Deel 2: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen
Deel 3: Oudste UFO-Meldpunt heeft bewijs over buitenaards contact in het Roswell van Nederland… Groningen

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Ze zijn hier, openen onze ogen, maken contact, delen universele kennis en doen dat ook in Nederland!

 1. Hanneke zeggen:

  In mijn ervaring is er één site die erg accurate info geeft over de stand van zaken van de ‘lichtquotiënt’ op aarde en wat er nu allemaal speelt achter de schermen en steeds meer aan het licht komt:
  http://2012portal.blogspot.nl/?m=1
  Ik ben naar de ascentie conferentie in Boedapest, Hongarije geweest van deze bijzondere, liefdevolle man en heb de aanwezigheid van onze galactische broeders en zusters daar kunnen voelen… én zien!

 2. ArjunA zeggen:

  Hoi Anton, je weet net zo goed als ik dat het Oude Testament bol staat van close encounters als je het woordgebruik van die dagen voor lief neemt. In de uitdrukking: ‘als de berg niet naar Mozes komt, etc.’ is de ‘berg’ een verwijzing naar Enlil/god/jehova.

  Licht & Inzicht,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *