Schumann Instituut Nederland gaat landelijk cursussen en opleidingen geven

Nu onomstotelijk vaststaat en kan worden bewezen dat we door het integreren van de Schumann Resonantie onze mind weer onder controle kunnen krijgen en dat het beste middel is om ons zelfgenezend vermogen te activeren zodat we weer kapitein worden van ons schip… is deze kennis van onschatbaar belang voor diegenen die hier nog geen weet van hebben. Daarom willen wij deze kennis delen met iedereen door middel van cursussen en opleidingen door het Schumann Instituut Nederland.

De afgelopen 9 jaren hebben we duizenden mensen deze zeer belangrijke en universele kennis mogen geven en velen daarvan hebben zichzelf en hun gezondheid onder controle gekregen door dagelijks te checken. Helaas hebben ook veel mensen in deze roerige tijd niet de tijd en moeite genomen of kunnen nemen om dit bij te houden en kunnen moeilijk de verbinding weer maken.

Nu steeds meer duidelijk wordt hoe belangrijk het is om al je chakra’s te openen gecombineerd met de juiste intenties om zo je energie hoog te houden, zodat je niet kan worden beïnvloed en je weer je gezondheid, rust, overzicht en verbindingen (terug)krijgt… gaan we de cursus op meer plaatsen geven. Meerdere cursussen staan al gepland en er komen er nog vele cursussen bij. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.schumanninstituut.nl.

Om de kennis zoveel mogelijk te verspreiden, zijn we op zoek naar mensen die eerder de cursus Schumann Resonantie hebben gevolgd, het werken ermee tot hun bewustzijn hebben gemaakt en deze cursus na een opleiding tot trainer Schumann Resonantie ook willen geven.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.schumanninstituut.nl. Je bent van harte welkom!

Zaterdag 28 april a.s. tijdens deel 3 van “Het Wonder van Groningen” besteden we uiteraard aandacht aan de Schumann Resonantie en de ongekende mogelijkheden die het iedereen kan bieden. Steeds meer mensen die consequent elke dag bewust de oefening doen, ontdekken deze mogelijkheden. Meer informatie over Het Wonder van Groningen Deel 3 vind je hier: Het Wonder van Groningen, deel 3. Aanmelden kan via cursus@antonteuben.nl.

Universe is magic and love the key

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *