Zaterdag 28 april 2018 Deel 3 “Het Wonder van Groningen” – De Ontknoping en Geweldige Kans!

Iedereen die meer wil weten over de vreemde verschijnselen in het noordelijke luchtruim, de duizenden claims over buitenaards contact, hoe en welke informatie wordt doorgegeven en de rol  van de gehele media in dit unieke verhaal kunnen zich zaterdag 28 april 2018 voorbereiden op de meest unieke aflevering en deel 3  van “Het Wonder van Groningen” – de Ontknoping en Geweldige Kans!

Na de twee succesvolle edities in maart en augustus 2017  hebben wij zoveel nieuwe feiten, contacten en universele kennis ontvangen dat we met vreugde toewerken naar de meest onthullende presentatie tot dusver.  Hierin geven wij als meldpunt, klokkenluider en universal news met collega’s en getuigen de feiten weer wat zich o.a. boven Groningen en Winsum heeft voltrokken. Dit is een geweldige kans voor elke journalist, fact-checker, nieuwssite en mediakanaal om hierbij aanwezig te zijn en mensen te ontmoeten die bereid zijn om dit te delen. Volgens onze informatie en tientallen jaren lang onderzoek is het juist Nederland waar zich de meest bijzondere zaken hebben afgespeeld die angstvallig buiten de media worden gehouden. Nederland is vrijwel het enige land die zegt geen UFO-files te hebben, terwijl er talloze feiten en getuigen zijn. Wij maken ons sterk  voor al die mensen en kinderen die niet worden geloofd over wat ze hebben gezien en ervaren en etiketten krijgen toebedeeld door de onwetende gezondheidszorg en media, die velen onnodig in de problemen hebben gebracht.

28 april is de Ontknoping  en wordt duidelijkheid gegeven wie je kunt vertrouwen en waar je je energie in moet stoppen. We doen een boekje open en nemen onze verantwoordelijkheid als meldpunt en klokkenluider; we benoemen niet alleen het probleem, maar geven ook universele oplossingen. Deze galactische universele, voor velen nieuwe kennis en verbindingen, willen wij zoveel mogelijk met geïnteresseerden delen. Iedere journalist, fact-checker, nieuwssite, mediakanaal en bezoeker, krijgt de kans om zelf te oordelen, de feiten, de getuigenissen en de gedeelde kennis; respectvol, liefdevol en toepasbaar zijn voor de mens op aarde. We focussen op het nu, op feiten en bewustzijnsverruimend nieuws dat ons allen in deze chaotische dagen hoop, duidelijkheid en liefde kan geven. Als klokkenluider van chemtrails en geo-engineering sinds 2002 zijn we verheugd dat we journalist en auteur van “Hemel onder Vuur” Fred Teunissen mogen begroeten en we weer de laatste updates krijgen hoever we zijn met de invoering van vrije energie en auto’s op water. Het aanbod van informatie en gasten is dermate uitgebreid en uniek, zodat we er een geweldige presentatie van kunnen maken waar we jullie de komende weken over updaten. Wij zijn genoodzaakt om een bescheiden entreeprijs te hanteren mede voor onze gasten die weer honderden kilometers rijden om in Groningen aanwezig te zijn.

Al het nieuws wat door de mainstream media wordt gepresenteerd en steeds opnieuw wordt herhaald, kan worden doorbroken, als die mensen die zelf onderzoek hebben gedaan naar het buitenaards fenomeen en weten dat er overal ter wereld contact is, met name in het noorden van het land; gaan samenwerken, zich verbinden en dit ook publiekelijk gaan maken. Deze voor ons definitieve presentatie zal de doorbraak worden en opening creëren voor al die andere getuigen om ook hun verhaal weer te doen en de verantwoordelijkheid te nemen. Denk aan onze kinderen en de grote groep misleide mensen die met Universal Intelligence en de Schumann Resonantie direct kunnen worden geholpen en dan kunnen zeggen wat ze weten. De nieuwe wereld begint bij jezelf en met de kennis die voor iedereen nu toegankelijk is. Voor iedereen die zich er voor openstelt, gaat een nieuwe realiteit open. Deze kennis is de sleutel naar gezondheid, geluk, empathie, rust, overzicht, liefde en compassie.

De meeste mensen zijn klaar voor buitenaards contact. Nederland zit vol met universele bezoekers die uitleg kunnen geven en een einde kunnen maken aan de onwetendheid. Zij kunnen mensen het inzicht geven over wie we werkelijk zijn….Universe is magic en Love is the key.

Deel 3 “Het Wonder van Groningen” – De Ontknoping en Geweldige Kans

Datum: zaterdag 28 april 2018
Tijd: 16.00 – 22.30 uur (zaal open: 15.00 uur)
Locatie: Bieslookstraat 23, Groningen
Entree: €10,00
Meld je aan via: cursus@antonteuben.nl

Programma Het Wonder van Groningen Deel 3 op 28 april 2018:

15.30 uur: Ontvangst bezoekers
16.00 – 16.05 uur: Opening “Het Wonder van Groningen” door Anouchka S.
16.05 – 16.40 uur: Open Forum deel 1 sprekers-publiek met o.a. Frank Bonte, Fred Teunissen, Diana, Maarten Horst, Geert Huinink, Alex Griffioen, Martien-Ine, Art Bosman, Richard Huisken, Anton Teuben e.a. Anouchka S. leidt het forum en de dialoog.
De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:
Stelling 1: Actualiteit van nu, wie kunnen we geloven?
Stelling 2: De invloed van chemtrails, 5G. Er is een oplossing!
16.40 – 17.00 uur: Optreden en interview met rapper MULU
17.00 – 17.15 uur: Korte pauze
17.15 – 18.00 uur: Open Forum deel 2 sprekers-publiek met o.a. Frank Bonte, Fred Teunissen, Diana, Maarten Horst, Geert Huinink, Alex Griffioen, Martien-Ine, Art Bosman, Richard Huisken, Anton Teuben e.a. Anouchka S. leidt het forum en de dialoog.
Stelling 3: Hoe gaat het verder, U.I. of A.I ?
Stelling 4: Zuivere frequenties, nieuwe verbindingen
18.00 – 18.35 uur: Schumann Instituut Nederland
18.35 – 19.10 uur: Lange pauze
19.10 – 19.30 uur Begin avondprogramma met Anton Teuben
19.30 – 19.55 uur: Geo-engineering en chemtrails. Hoe ga je ermee om? Interview met Fred Teunissen auteur “Hemel onder Vuur”.
19.55 – 20.15 uur: Update vanuit de Nulpuntgroep met Frank Bonte e.a. En hoe zit het nu met auto’s op water en UFO-technologie?
20.15 – 20.35 uur: 432 Hz demonstratie met Geert Huinink (componist en oud producer Tiësto) en Femke Bloem (o.v.)
20.35 – 20.55 uur: Leylijnen en Schumann Resonantie met Art Bosman (interview)
20.55 – 21.15 uur Pauze
21.15 – 21.30 uur: Wij zijn het nieuws. Met Martien en Ine (interview) en Danny en Diana (interview)
21.30 – 21.50 uur: Wat vliegt er allemaal rond? Met o.a. Alex Griffioen (interview)
21.50 – 22.30 uur “Het Wonder van Groningen” Buitenaards contact, feiten, getuigen en bewijs met Anton Teuben, Maarten Horst e.a.
22.30 – 22.40 uur: Slotwoord en conclusies

Wij raden alle bezoekers aan om wat broodjes mee te nemen. Op 200 meter is een cafetaria en in de zaal zijn lichte snacks verkrijgbaar, naast koffie, thee en een ruime keus in drankjes. Wij verzoeken je dan ook om zelf geen frisdrank mee te brengen.

Dit wordt een geweldige dag en wij hebben er zin in met de wetenschap universe is magic and love the key…

Wil je erbij zijn, wacht dan niet langer en geef je op via cursus@antonteuben.nl.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *