Dolfijnen: onze intelligente mede Gaianen

Over de hele wereld duiken allang verhalen op over dolfijnen, waar ze vandaan komen, wat mensen en vooral kinderen bij deze intelligente dieren ervaren, hoe ze kunnen assisteren bij bevallingen enz. enz. We hebben te maken met universele multidimensionale wezens die (telepathisch) met elkaar over grote afstanden communiceren. Ze hebben zelfgenezende vermogens en beheersen nog veel meer waar mensen geen weet van hebben en waar wetenschappelijk nauwelijks nog een verklaring voor is gevonden.

Mensen en natuurvolken die de oorspronkelijke natuurkennis gebruiken en bewust of onbewust de Schumann-Resonantie hebben geïntegreerd, zijn in staat om telepathisch met dolfijnen en andere dieren te communiceren. Dit ontdekten wij jaren geleden tijdens de Schumann cursussen door bewust onze energie en intentie te verplaatsen naar de dolfijnen in de oceanen of op andere locaties. De resultaten die we daarmee behaalden zijn ongelofelijk en duizenden mensen die onze cursussen hebben bezocht kregen contact, waarbij ze een naam van de dolfijn verkregen. Door zich bewust af te stemmen via “the law of attraction” en de Schumann resonantie, kregen ze er een nieuwe vriend of vriendin over grote afstand bij.

Dit klinkt ongelofelijk, maar als je bewust bent van je lichaam, je chakra’s en hoe je je energie hoog kunt houden door puur je kennis en bewustzijn te gebruiken is het niet eens zo vreemd. Wil je dit ook ontdekken dan kan dat, raadpleeg dan onze agenda en volg onze presentaties en realiseer je dat         universe is magic and love is the key

Onderstaande video laat meer zien van deze geweldige ‘dieren’

Dolphins Are Super Smart

Dolphins are awesome!

Geplaatst door Hashem Al-Ghaili op woensdag 10 januari 2018

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Dolfijnen: onze intelligente mede Gaianen

  1. E. Marieke Rijnders zeggen:

    Word hier ook héééél blij van. Er is een mooi boekje over de helende krachten van Dolfijnen, geschreven door Joan Ocean.

  2. Jannie Goos-de Vries zeggen:

    Ik word hier heel blij van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *