Dit gebeurt er als je sterft… het is niet afgelopen!!

Hoewel er voldoende feiten en bewijzen voorhanden zijn dat de fysieke dood niet het absolute einde betekent, bestaan er in de (“ontwikkelde”) westerse wereld nog steeds veel twijfel en angst over wat er zich na onze laatste ademtocht voltrekt. Terwijl velen op aarde al weten dat het niet is afgelopen bij het uitblazen van de laatste adem, verkeert een ander, kleiner deel nog steeds in onzekerheid over hoe het verder zal gaan.  De film “Staya Erusa” maakt duidelijk dat de dood niet iets is om bang voor te zijn, maar dat het een overgang betekent naar een volgende fase; een nieuw begin met een schone lei.

In 2006 werd onderstaande film “Staya Erusa” gemaakt door Harry Beckers en Ronald Jan Heijn en mede door deze film hebben veel mensen hun mening kunnen herzien en hun angsten overwonnen voor hetgeen de Indianen “de lange nacht” noemen.

Wij beschouwen “Staya Erusa” als een prachtig Nederlands product waarin duidelijk wordt weergegeven wat veel aardbewoners al weten of vermoeden. Twijfels en angst verdwijnen en maken plaats voor inzicht in datgene wat wij allemaal zullen meemaken. Dit kan de overgang naar een volgende fase in ons bestaan een stuk lichter maken.

Bladwijzer de permalink.

5 reacties op Dit gebeurt er als je sterft… het is niet afgelopen!!

 1. Roland Philips zeggen:

  In de esoterie word het voorgesteld als een ui , die langzaam ontvelt tot er niets meer over is , maar duurt lang , . En een professor zei na de dood is het niet meteen over, maar ook niet eeuwig. Geloof wel in de moment dat niemand meer aan je denk , je kan spreken van je bent er niet meer?

 2. Klari zeggen:

  Ik neig ernaar om Imelda gelijk te geven.
  Ik had op driejarige leeftijd een bijna-dood-ervaring, was meteen in een prachtige, liefdevolle omgeving, was aanwezig als bewustzijn, wilde niet terug maar moest.
  Heen en terug ging ik niet door een tunnel maar was er gewoon meteen.
  Ook later bij het uittreden ging ik nooit door een tunnel maar was meteen in het licht, zag dierbare overledenen, sprak met ze en werd daarna wakker in mijn lichaam.

 3. Harry Korpershoek zeggen:

  mooi filmpje ,heb zelf vroeger ook al eens zo animatie gemaakt zo 30 jaar geleden

 4. Imelda Mud zeggen:

  Volgens velen moet je helemaal niet die tunnel ingaan richting het licht. Dat is.n valkuil en word je bij de aarde gehouden. Beter om met je rug ernaartoe te gaan staan en zeggen dat je naar de originele bron wil gaan.

  • Rob zeggen:

   Hallo Imelda, inderdaad is er ooit een bericht verschenen over die tunnel en dat je er juist niet in zou moeten gaan, maar het kan zijn dat dit informatie is die bewust is verspreid om twijfel (en angst) te zaaien. Er zijn zo ontzettend veel positieve berichten m.b.t. de tunnel en de ervaringen die mensen hadden tijdens een zg BDE (bijna Dood-ervaring), dat het vermoeden rijst dat de negatieve berichtgeving hierover opzettelijk is gedaan, juist om mensen te weerhouden de tunnel in te gaan. In elk geval telt altijd: luister naar je intuïtie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *