Lichtwezens en orbs in Groningen

Inwoners van Groningen hebben een van de mooiste foto’s ooit van een lichtwezen gemaakt en leverden het bewijs van het bestaan ervan.

Vele Groningers kregen in de afgelopen tientallen jaren de meest bijzondere ervaringen te verwerken. Van de duizenden meldingen was dit een van de meest opvallende. Op talloze foto’s verschenen vanaf het jaar 2000 energiebollen, ook wel orbs genoemd. Wat deze familie echter meemaakte en op de foto heeft vastgelegd is wel heel bijzonder. Er zijn vliegende objecten en andere verschijningen waargenomen die bevestigen dat er meer realiteiten/dimensies zijn en daarvan is over de hele wereld ontelbaar veel beeldmateriaal te vinden. . .

Tussen een leger van orbs verscheen dit lichtwezen op zeer duidelijke wijze. We zijn nog steeds verbaasd dat wetenschappers, het bisdom Groningen en journalisten die wij van dit contact, inclusief bewijs, op de hoogte hebben gebracht er verder geen enkele aandacht aan hebben besteed. Dit en vele andere waarnemingen leveren het harde bewijs dat Groningen vanuit diverse dimensies wordt bezocht. Om die reden brengen we dit nogmaals onder de aandacht. Wij zijn ervan op de hoogte dat er onder onze lezers nog veel meer bijzondere foto’s en films circuleren en vragen hen bij deze om dit beeldmateriaal beschikbaar te stellen.

Wat men zich bij deze foto dient te realiseren is dat er meer intelligentie en liefde in het universum en op aarde aanwezig is dan we kunnen bevatten waarbij we voortdurend worden begeleid naar en in de nieuwe realiteit (5D). Deze video van orbs, vreemde objecten en een lichtwezen komt uit de oude doos, werd gemaakt in de wijk Beijum in Groningen Noord en werd door ons in 2007 in het nieuws gebracht. We hopen met deze publicatie weer contact te krijgen met deze familie die mocht ervaren wat het universum nog allemaal voor ons in petto heeft waarbij we met een gerust hart naar de toekomst kunnen uitkijken.

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Lichtwezens en orbs in Groningen

  1. Janny zeggen:

    Wat een prachtige foto!
    Ik twijfel niet aan het bestaan van Lichtwezens en orbs.
    Wij hadden ook fotos van Lesbos waar orbs op staan.
    Alleen de fotos kan ik niet meer vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *