Van Levensbelang! Was dit de grootste cover up? Wie ben je werkelijk?

Deze afbeelding (vrijwel overal geband) geeft inzicht in wie je werkelijk bent en kan je leven voorgoed in positieve zin veranderen!

Toen we in 2002 in het bezit kwamen van onderstaande afbeelding en ontdekten wat voor universele waarheid het bevat, gebruikten we deze om onze lezers te wijzen op wie we werkelijk zijn en hoe we altijd verbonden kunnen zijn met moeder Aarde en het universum door middel van de Schumann resonantie. Het werd ons duidelijk hoe groot het belang is dat deze afbeelding nooit het grote publiek mocht bereiken. Na 14 jaar concluderen wij met smart dat deze afbeelding nog steeds door vrijwel iedereen wordt weggelaten. Deze zuivere weergave van de mens zou ongeveer 2500 jaar oud zijn en afkomstig uit India.

Het grote verschil op dit plaatje t.o.v. de ons bekende afbeeldingen over onze chakra’s zit in de vortex vanuit het universum naar de kroon chakra en de vortex vanuit de Aarde naar de basischakra, wat suggereert dat er altijd energie is waar je je aan kunt opladen. Met de wetenschap dat Dr. Schumann ontdekte dat de Aarde een trilling had van 7.8 Hz. en we daarna via diverse wetenschappelijke verklaringen (o.a. Saskia Bosman) het inzicht kregen dat als we deze trilling konden integreren door bewust al onze chakra’s te openen, we zo ons veld of aura en ons zelfgenezend vermogen konden activeren. Daardoor waren we bestand tegen de vele vormen van mind control en psychische attacks waar we vrijwel dagelijks mee te maken hebben gehad.

Door ons volledig open te stellen activeerden we onze pranabuis of merkabah en combineerden dat met de kennis die we hadden ontdekt als UFO-meldpunt over de Aarde, de leylijnen, de verschillende dimensies/realiteiten, dat liefde de sleutel is en dat we allemaal bewoners van het universum zijn en nu niet voor niets op Aarde zijn beland. Met de enorme pieken van de Schumann resonantie is het nu nog veel gemakkelijker om de verbinding te maken. Inmiddels hebben wij duizenden mensen deze eenvoudige techniek via de Schumann cursus mogen aanreiken en weten dat het werkt.

Deze afbeelding geeft de mensen het juiste inzicht wie ze zijn en iedereen die zich bewust is van de Schumann resonantie kan begrijpen dat er zonder deze energie geen leven op Aarde mogelijk is. De mensheid dient zich nu af te stemmen op deze nieuwe trilling en de Schumann resonantie of hartslag van de Aarde tot hun bewustzijn te maken. Let wel, bewust van iets zijn is nog niet het bewustzijn en is de beslissende stap/keuze naar de volgende realiteit/dimensie met nieuwe kennis, soevereiniteit, geluk, een goede gezondheid, respect, verantwoordelijkheid, empathie, compassie en liefde. Dat zijn ook de ingrediënten om onze Aarde weer leefbaar te maken.

Binnenkort zijn er cursussen in Winsum en Soest. Klik hier voor meer informatie. Je bent van harte uitgenodigd!

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

 

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Van Levensbelang! Was dit de grootste cover up? Wie ben je werkelijk?

  1. Peter zeggen:

    Al het leven op Aarde is verbonden met de Aarde frequentie, en als het echt zo is dat die frequentie zich sterk aan het verhogen is, dan betekent dat dat wij letterlijk in een andere soort veranderen. Ik zie daar op dit moment geen bewijs voor. Echter, dat gaat misschien veel langzamer dan wij denken of zouden willen. Ik heb sinds begin dit jaar zeer hoge tonen in mijn linkeroor, als van een beeldbuis. Het gaat op en af maar kan heel irritant aanwezig zijn. Er zijn veel filmpjes op youtube te vinden die dat verklaren als een ascentie verschijnsel. Ik weet dat niet, maar mijn gehoor is volgens mij niet stuk dus wat het dan wel ineens is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *