Nog 1 dag, laatste update deel 2 “Het Wonder van Groningen” 26 augustus

We zijn klaar voor deel 2 “Het Vervolg…Een Nieuw Begin”
We hebben het laatste nieuws uit vele vakgebieden waar we tientallen jaren onderzoek naar hebben gedaan.

Er is mega nieuws en actualiteit uit Groningen en vrijwel alle collega’s en instanties zijn hiervan persoonlijk door ons op de hoogte gesteld.
Van iedereen die een nieuws site pretendeert te hebben mogen we verwachten dat er aandacht wordt besteed aan de tastbare informatie en bewustmakend nieuws die onze gasten ons laten zien, voelen en horen.

We zijn opgelucht en verheugd met de snelle positieve ontwikkelingen,de erkenning vanuit Nederland en andere landen waar we zaterdag 26 augustus ook live contact mee zoeken.
We zijn beter voorbereid en vanmiddag al met het team aanwezig in de zaal om alles zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Het wordt een bijzondere dag en “Nieuw Begin” voor ons omdat wij, de ontdekkingen in Winsum, de objecten boven vele plaatsen rond Groningen en de nieuwe universele kennis die we in de praktijk kunnen brengen begint door te dringen bij de ruim 90 % van de mensen waarvan velen uit hun roes ontwaken.

Aangezien wij ons met name richten op deze mensen die nu wakker worden vragen wij jullie om nu juist te delen met die mensen om je heen die wakker worden en duidelijkheid willen.

We gaan met vertrouwen de toekomst in met de wetenschap dat ….  Universe is magic and love the key

Tot morgen in Groningen of via de live stream

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *