Het laatste nieuws over duurzame energiemogelijkheden, gezond worden en blijven en meer!

Tijdens het Wonder van Groningen Deel 2 op zaterdag 26 augustus a.s. hoor je o.a. het laatste nieuws over nieuwe duurzame energiemogelijkheden, Tesla Coil, muziek in de juiste frequenties, Universal Health – weer gezond worden en blijven, communiceren met dieren, universeel contact en dimensies, Antarctica, de second sun, wereldwijd buitenaards contact en Pleiadiaanse schotel boven Winsum.

Wat er de laatste paar weken is gebeurd, is ongelofelijk. Er is een grote verandering en zuivering gaande. we horen weer positieve geluiden en werken samen met vele mensen uit geheel Nederland. Ilona, Gretha en Rob assisteren vanuit Winsum en op meerdere plekken zijn wij aan het opstarten met nieuwe presentaties en cursussen. Winsum komt steeds meer in trek en velen hebben of willen de energie, vortex en rust ervaren. Dat blijkt uit de grote belangstelling voor de Schumann resonantie cursus wat in “De Hoogte” in Winsum op 2 en 3 september wordt gegeven. Je kunt je hiervoor aanmelden via cursus@antonteuben.nl.

Voor de presentatie “Het Wonder van Groningen Deel 2 Het Vervolg, een Nieuw Begin” op zaterdag 26 augustus in Groningen zijn nog ongeveer 30 plaatsen beschikbaar. Als je erbij wilt zijn, wacht dan niet en geef je op via cursus@antonteuben.nl! Vol is vol.

We hebben geweldige gasten, onder andere:
– Jeroen Kumeling, hij was betrokken in 1997 bij de komst van de burgemeester van Roswell naar Groningen;
Frank Bonte komt met Tesla Coils en met het laatste nulpuntenergie nieuws;
– Feitse Panneman met nieuwe duurzame uitvindingen en oplossingen;
Geert Huinink  komt net uit Las Vegas, waar hij aanwezig was bij het MUFON symposium en de situatie in Groningen onder de aandacht heeft gebracht;
Peter Taams geeft uitleg over zijn onderzoek naar de effecten van muziek en frequenties op geest en lichaam en geeft een voorbeeld met componist en producer Geert Huinink wat het met je doet;
– Mireille Mettes is natuurgeneeskundig therapeut en leert je zelfheling in een handomdraai;
Femke Bloem met harp en universele kennis
Margriet van der Wal klassiek homeopaat en therapeut, werkt met andere dimensies;
– De poppen van Ans Hoornweg en Rebecca en meer verrassingen waar we nog mee bezig zijn.

Alleen al met de aanwezigheid van deze en andere gasten die nog amper bekendheid genieten, hebben wij meer nieuws en kennis verzameld dan in menig ander land. Tijdens de presentatie gaan we ook Skype gesprekken aan met collega’s in het buitenland om te horen wat zich daar afspeelt.

Het wordt wederom vol in Groningen en daarom kunnen onze bezoekers en volgers het vanaf 16:00 uur rechtstreeks volgen via live-stream wat in deskundige handen is van ons camerateam die velen zich nog wel herinneren uit de periode (2011 t/m 2013) toen we vanuit Soest opereerden.

We beseffen dat wij het nieuws zijn, hebben niets meer te verliezen en krijgen steeds bredere erkenning. Vooral in Winsum lijkt het wel dat het honderdste aap effect werkelijkheid wordt.

We zijn nu het draaiboek aan het afronden, hebben vele (telefoon-)gesprekken en bereiden nieuwe actuele presentaties voor die nu weer regelmatig op de agenda komen. We voelen ons opgelucht en bevrijd en merken al tijden dat er wat gaande is en zien nu wat het teweeg brengt. Wij, mensen die onderzoek hebben gedaan zijn en brengen het nieuws, wat zovelen lang niet hebben geweten. Wij doen dit op gepaste en respectvolle wijze zodat het voor vrijwel iedereen te begrijpen is. De mensheid is er klaar voor en hunkert naar eerlijke informatie, de waarheid, een goede gezondheid en geluk en rust in hun leven, gezin en familie.

Programma zaterdag 26 augustus 2017

Van 12:00 tot 14:00 uur bestaat er de mogelijkheid om Anton te feliciteren, hij is deze dag jarig.
Van 14:00 tot 15:15 uur kunt u kennismaken met ons team en activiteiten en ons vragen stellen.
Van 16:00 tot 22:30 uur “Het Wonder van Groningen” deel 2; De onderwerpen en gasten zijn via live-stream rechtstreeks bij jullie. De precieze indeling volgt deze week.

Probleem

Van meerdere van mijn contacten blijkt dat er storingen in e-mails en andere berichten zijn. Wij hebben hier ook last van en het blijkt dat vele mailtjes niet doorkomen. Mensen die zich hebben opgegeven voor Het Wonder van Groningen Deel 2 of de cursus Schumannn Resonantie in Winsum op 2 en 3 september a.s. géén bevestiging hebben gekregen, willen wij oproepen het nogmaals telefonisch te doen tussen 20.00 en 22.00 uur bij Ilona nr. 06-42467657. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Wil je je opgeven voor Groningen en/of Winsum gaarne naar deze beide mailadressen cursus@antonteuben.nl en bloemroze@hotmail.com te mailen.

Route

Voor mensen die met het OV komen, wil ik u adviseren om op https://9292.nl te kijken.
Hou er wel rekening mee dat men ongeveer 12-15 minuten moet lopen nadat men uit de bus is gestapt.
Het adres dat u kunt invullen voor de locatie waar u moet zijn is (Muziek Organisatie Noord), Bieslookstraat 23, 9731 HH Groningen http://www.monoord.nl/
Voor mensen die niet in staat zijn deze afstand te lopen, zou u een treintaxi kunnen bellen om u naar de presentatie te laten brengen vanaf het station. http://www.ns.nl/deur-tot-deur/consumenten/ns-zonetaxi.html

Klik hier voor de flyer, deze mag verspreid worden, bij voorbaat dank!

Universe is magic and love the key

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *