Mededeling voor bezoekers van “Het Wonder van Groningen” op 25 maart a.s. en een vraag

We zijn erg verheugd met de vele positieve reacties, opgaven en de fijne en open gesprekken die ik met collega-sites heb gehad. Nogmaals wil ik iedereen bedanken die dit “Nieuws” meehelpen te verspreiden en besef dat we er nu al een bijzondere dag van hebben gemaakt.

Op verzoek van mensen uit het zuiden, oosten, westen en het midden van het land openen wij de deuren zaterdag a.s vanaf 16.00 uur voor iedereen. Diegenen die ons persoonlijk willen spreken worden verzocht zich dan te melden. De getuigen worden verzocht ‘s avonds om 19.00 uur aanwezig te zijn.

Ik heb de laatste dagen talloze mensen gesproken en ben nog met name op zoek naar de 20 mensen waarmee ik vanuit de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen heb gewerkt in 2008. Deze mensen hadden vrijwel allemaal een overeenkomstige ervaring met de objecten boven Groningen en omgeving.

Via social-media en met jullie hulp hoop ik weer met zoveel mogelijk in contact te komen . Dankzij Evert Jan Beverwijk werd ons toen die mogelijkheid geboden een kantoor/winkel te starten waar o.a. Sissy, Jeanette, Vivian, Tim, Jeroen, Harmen, Henk, Elbert, Lucretia, Esmeé, Natalja, ik en meer waar ik helaas de namen niet meer van kan herinneren, dagelijks of part-time aanwezig waren.

Ook ben ik nog op zoek naar mensen uit de begin periode dat we vanuit Bedum, Zuidlaren, Groningen en Grijpskerk opereerden en later vanaf 2010 in Barneveld en tot slotte Soest tot begin 2014.

Met een aantal is er weer contact of contact opgenomen maar we zoeken nog steeds naar tientallen mensen/getuigen die vanuit alle bovengenoemde plaatsen hebben meegeholpen.

Er zijn nieuwe kansen en verbindingen en de kennis en ervaringen van veel van deze oud-medewerkers zijn een aanvulling en bevestiging van “Het Wonder van Groningen”.

Met jullie hulp hopen we ze weer te vinden en/of uit hun isolement te halen.

Bedankt en besef dat met de juiste focus en intentie alles kan worden gerealiseerd want… universe is magic and love the key.

Tot zaterdag 25 maart in Groningen waar veel oude bekenden elkaar weer ontmoeten.

Datum: 25 maart a.s.
Zaal open: vanaf 16.00 uur
Aanvang: 20.00 uur
Entree: vrije donatie
Locatie: MON, Bieslookstraat 23, 9731 HH Groningen (industrieterrein Ulgersmaborg)
Aanmelden: cursus@antonteuben.nl
Alle aanmeldingen worden genoteerd. Het kan zijn dat er door alle drukte niet tijdig een bevestiging teruggestuurd wordt na je aanmelding, maar iedereen is van harte welkom, dus tot dan!

Zie ook: https://www.antonteuben.nl/2017/03/14/wonder-groningen-disclosure-finale-komt-ook/

Klik hier voor de uitnodiging.

Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *