Het wonder van Groningen “Disclosure Finale” komt u ook?

Grote bijeenkomst in Groningen 25 maart; Bieslookstraat 23

Ten eerste willen wij de mensen bedanken die al hebben toegezegd zaterdag 25 maart aanwezig te zijn. Het belooft een uitzonderlijke avond te worden,met diverse sprekers, met veel informatie over de actuele situatie in de wereld, wat betreft buitenaards contact. Zoals de bijzondere gebeurtenissen in Groningen en de rest van Nederland. Ben jezelf getuige geweest en wil je je verhaal delen, dan heb je nu de mogelijkheid, op deze avond. Wij verzoeken iedereen dit zo veel mogelijk te verspreiden, en wil jij erbij zijn mail dan naar cursus@antonteuben.nl.

Meer info volgt dagelijks.

Zie link HIER

Of klik op de afbeelding!

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *