2017 was het jaar dat vrijwel alles aan het licht kwam… in 2018 komt het besef

Iedereen die heeft ontdekt dat de wereld anders is dan ons werd gepresenteerd en momenteel net zoals wij het nieuws op de voet volgt, weet dat de grote onthullingen op aards niveau nu de massa bereiken. Vooral diegenen die de situatie in Amerika nauwlettend volgen, weten inmiddels dat Trump (hoe onhandig en ongenuanceerd hij soms ook is) woord heeft gehouden en de Deep State (militair industrieel complex), waar Eisenhower de mensheid al in 1964 voor waarschuwde, schaakmat heeft gezet. Arrestaties zijn aan de orde van de dag en deze voor de mensheid positieve info komt via steeds meer kanalen tot ons. De mensen die nog altijd vertrouwen en vasthouden aan het nieuws dat ons via televisie wordt toegestraald, krijgen amper de tijd om te beseffen wat ze te horen krijgen. Zoals het nu lijkt, krijgen we eerst de waarheid over 9/11 en wie er mede bij zijn betrokken, de dubieuze rol van de Clinton foundation en grootste sponsor George Soros in o.a. de Uranium gate. (Dit kan de mensheid nog enigszins bevatten, maar wat er verder nog aan onthullingen gaat komen zal de mensheid enorm schokken en het besef geven dat hopelijk direct zal leiden naar een onmiddellijke stop van (kinder)misbruik, alsmede de redenen erachter.) Wat hoofdzakelijk als positief zal worden ervaren is het feit dat we niet alleen zijn in het universum en dat we worden bezocht en beschermd door wezens die onvoorwaardelijke liefde als hoogste prioriteit zien.

Beïnvloeding door 'slimme' apparaten

De wakkeren die zich konden onttrekken of zich energetisch niet lieten beïnvloeden door alle digitale smart-gemakken die de mensheid wordt opgedrongen en daardoor niet worden mee gestraald naar een werkelijkheid waar besef amper meer bestaat, hebben grote bewustzijnsstappen vooruit gemaakt. Artificial Intelligence, 5G, smartphones en tv, nemen de mensheid ongemerkt mee naar een realiteit waarin ze medespeler zijn geworden. Degenen die vanaf 1989 met de komst van het world- wide-web en internet onderzoek gingen doen naar hun vermoedens, ontdekten vaak als eersten de duistere kant waar velen in het labyrint verdwaalden en nu inzien dat dat niet de juiste weg is. De wakkeren die zich direct bij de komst van internet en zoekmachines focusten op onderzoek, oplossingen en bewustmakende informatie, hebben de grootste sprong vooruit gemaakt.

Focus op verbinding en liefde

Die stap maak je als je je focust op je eigen gevoel, intenties, ervaringen, ontdekkingen, nieuwsgierigheid, positiviteit, in het nu leeft en weet dat liefde en compassie de weg vrij maken naar een nieuwe liefdevollere wereld. Angst en twijfels beheersen je leven niet meer en velen staan klaar om, nadat ze zichzelf hebben herontdekt, hun universele rol te verrichten. We zijn allemaal mensen, ongeacht kleur, religie, cultuur, rang, titel, bezit en we moeten het met elkaar doen. Wat ons allemaal verder weer kan verbinden is communiceren over alles, begrip, respect en liefde.

We staan voor een jaar waarin de rest van de wereldbevolking erachter komt hoe ze zijn bedonderd en hoe we ons zo hebben kunnen laten verleiden, zodat velen zichzelf verloochenden en niet meer uitspraken wat ze wisten. Gelukkig zijn we niet alleen en maar goed ook anders was er nu waarschijnlijk geen Aarde meer geweest. Nadat eerst vrijwel alle aardse cover-ups nu coverts-up zijn geworden, komen we nu snel achter de nieuwe ontdekkingen van het universum en hun bewoners, waarvan de meesten de weg van de liefde hebben gekozen. De enige wijze om wereldwijd verder te groeien is respect en begrip tonen, leren luisteren, de dialoog vinden om verstandhoudingen en relaties te herstellen en verbinden en dit allemaal doen met liefde en compassie, in de wetenschap dat we allemaal mensen zijn.

Het zijn zeer bijzondere tijden en we stappen een compleet andere realiteit binnen, waarin het van ongelooflijk belang is om te beseffen dat dit de grootste stap is of wordt in onze evolutie en dat we aan een nieuw begin staan. Velen mochten er al van proeven en nu de rest nog, om te ontdekken dat we ons nu Homo Galacticus mogen noemen en verder mogen ontdekken en ervaren dat …….

Universe is magic and love is the key

Wij wensen iedereen een geweldige nieuwe realiteit en een gelukkig 2018 waarbij Universal Intelligence de oplossing is en het inzicht heeft gegeven dat we op het verkeerde pad zaten en onszelf en het universum verder mogen leren begrijpen en ontdekken.

Wie ons hebben beschermd, dat weten velen al. De rest van de mensen op Aarde wordt daar nu geleidelijk van in kennis gesteld.

We brengen deze documentaires nogmaals onder de aandacht om te beseffen waar de mensheid staat aan het begin van 2018.

Must see: https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=hUr_TF9o7sY en
https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=bqj4-DE1EIQ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *