Presentatie UFO-Meldpunt en Schumann resonantie op 13 december a.s. in Peize

siteAnton Teuben verzorgt op 13 december a.s. een presentatie bij LKA Peize over het UFO Meldpunt en de Schumann resonantie. Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart en hij is nu al 31 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze dag wat hij heeft ontdekt o.a. in Nederland, Duitsland en Rusland.

Anton TeubenDuizenden mensen uit alle lagen van de bevolking hebben de afgelopen tientallen jaren hun verhalen in vertrouwen aan Anton verteld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al contact is geweest. De meeste mensen kennen inmiddels de rol van de gecontroleerde media en dat dit universele contact mondjesmaat bekend wordt gemaakt. Hij heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten en de technologie en de intenties van onze universele bezoekers en zal daar 13 december a.s. uitleg over geven. Al in 2002 maakten wij onze bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk en hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten. Het draait om jouw intentie want…
Universe is magic and love is the key.

LKA Peize: Iedere maand op de 3e dinsdag van de maand komt er een spreker een lezing houden. De lezingen hebben als uitgangspunt “het andere nieuws” oftewel informatie en praktijkervaringen waar je wellicht niet zo veel over hoort. Veel sprekers zijn expert op hun (vak)gebied, ervaringsdeskundige, auteur of bevlogen verteller. De onderwerpen hebben met Welzijn, Voeding, Gezondheid, Samenleving, Eerlijke Economie, Milieu of Spiritualiteit te maken.

Locatie: Peizer Hopbel
Adres: Hoofdstraat 3 Peize
Aanvang: 20.00 uur
Entree: €10,00

Aanmelden kan via Dolf Flinker, Leefstijl Trainingen: info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *