Cursus Schumann resonantie op 5 november a.s. in Toldijk

Cursus Schumann resonantieDe cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om je energie, je trilling, te verhogen. Dit om je zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij jezelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. Je bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat je belemmert om je verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

 1. Het activeren van het zelfgenezend vermogen
 2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
 3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
 4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
 5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
 6. Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als je in je leven te maken hebt, of hebt gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Neem ook nu het besluit om je eigen regisseur of kapitein te worden over jouw leven en meld je aan voor één van de aankomende Schumann resonantie cursussen. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 2600 mensen en al 9 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursus vindt plaats op:

LET OP: Aanmelden kan tot vrijdag 4 november a.s. 17.30 uur!

Datum: zaterdag 5 november 2016
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Boerderij De Vrije Geest, Wolfsstraat 3, 7227 DP Toldijk
Er zijn op deze locatie ook overnachtingsmogelijkheden. Meer informatie vind je hier: Boerderij De Vrije Geest
Kosten: 1-daagse cursus €100,-
Deze kosten dienen vooraf betaald te worden. Hierbij inbegrepen: koffie, thee, of water.
Aanmelding: Aanmeldingen voor de cursus kun je versturen naar  cursus@antonteuben.nl onder vermelding van plaats, naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen. Je ontvangt van ons een mail met de betalingsgegevens. Je aanmelding is definitief na betaling.

Mensen die de cursus Schumann resonantie eerder hebben gevolgd bij Anton Teuben, kunnen zich aanmelden voor dit weekend als terugkomdag. De kosten voor een terugkomdag op zaterdag of zondag zijn €35,-. Meld je aan via cursus@antonteuben.nl en meld daarbij ‘terugkomdag cursus Schumann resonantie’.

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Cursus Schumann resonantie op 5 november a.s. in Toldijk

 1. Beste Anton, ben je op Facebook gaan volgen en het spreekt mij heel erg aan. Graag zou ik kennis willen maken met de Schumann resonantie maar de afstand is mij te ver gezien mijn leeftijd. Hopelijk zijn er meer mensen in het zuid oosten die ook interesse tonen. Zou ik graag horen zodat we samen wat kunnen doen. Hopelijk snel.
  In afwachting met een Liefdevolle groet,
  Agatha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *