Symposium ‘Bezoek uit de ruimte’ op 8 oktober a.s. in Wouterswoude geannuleerd

piet-smolders-en-anton-teuben>> Update: Helaas is dit symposium afgelast. Verschillende mensen hebben uitgezien naar het symposium, dat ik samen met stichting Wijzer had gepland voor zaterdag 8 oktober. Op die datum zouden Anton Teuben en Piet Smolders een lezing houden over ufo’s en over het leven op andere werelden.
Jammer genoeg kreeg ik afgelopen vrijdag bericht van Piet Smolders dat hij in het ziekenhuis was opgenomen en diezelfde dag nog moest worden geopereerd. Wij wensen hem veel sterkte en een spoedig herstel. Wel is met hem afgesproken dat we hem op een later tijdstip zullen uitnodigen voor een lezing in gebouw “De Nije Warf” aan de Foarwei in Wouterswoude. Omdat een week voor de geplande datum één van beide sprekers moest afzeggen, zagen we ons jammer genoeg genoodzaakt dit evenement te annuleren. Zodra er een nieuwe datum voor een lezing over dit onderwerp bekend is, zullen we het jullie zo spoedig mogelijk laten weten. Mensen, die al hadden gereserveerd voor 8 oktober, hebben het entreegeld inmiddels terug ontvangen op hun bankrekening.

Met vriendelijke groet,
Hendrik Klaassens
Piet Smolders, ruimtevaartjournalist, en Anton Teuben, UFO Meldpunt, zijn spreker tijdens het symposium ‘Bezoek uit de ruimte’ op 8 oktober a.s. georganiseerd door Stichting Wijzer is samenwerking met Hendrik Klaassens.

 

 

 

symposium-8-okt-wouterswoude

 

 

Locatie:
De Nije Warf
Foarwei 31A
9113 PA Wâlterswâld

De Nije Warf
Voorweg 31A
9113 PA Wouterswoude

Aanmelden kan bij:
Stichting Wijzer, Froukje.
Tel: 0519-297641 of via de mail stwijzer@stichting-wijzer.nl
www.stichting-wijzer.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *