Interviewreeks ‘Openhartig met Anton’, deel 5 – Oefening Schumann resonantie

deel-5-openhartig-met-anton-oefening-schumann-resonantieVandaag het laatste deel van de interviewreeks met Anton Teuben. Er is juist nu erg veel te vertellen over de transformatie waarin wij als aardebewoners zijn beland. Ellen interviewt Anton op spontane en open wijze en Anton geeft openhartig antwoord op o.a. vragen over zichzelf, de Schumann resonantie, het UFO Meldpunt en Planet X. De reeks zal eindigen met een oefening Schumann resonantie. Vandaag het vijfde deel van de interviewreeks met een oefening Schumann resonantie.

Blijf ons volgen op www.antonteuben.nl en op Facebook voor het laatste nieuws!

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Getagd , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *