Artikel Paravisie oktober 2016 ‘Klokkenluider Anton Teuben: Uit de as herrezen’

okt16coverIn het oktobernummer van Paravisie lees je het verhaal over Anton.

Je ziet het aan de blik in zijn ogen. Deze man heeft een paar flinke op taters te verduren gehad. Maar knock-out is klokkenluider Anton Teuben (67) zeker niet. Integendeel: vanuit het Groningse Winsum, zijn oude nest, werkt hij als een ware feniks aan zijn glorieuze wederopstanding. “Ik ben alles kwijt, maar ergens voel ik me rijker dan ooit.”

 

 

 

 

 

paravisie-okt-2016-pag-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paravisie-okt-2016-pag-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paravisie-okt-2016-pag-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

paravisie-okt-2016-pag-4

 

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Artikel Paravisie oktober 2016 ‘Klokkenluider Anton Teuben: Uit de as herrezen’

 1. Harrie H. Braam zeggen:

  Hoi Anton en Team, Enschede, 05-10-2016

  Met grote belangstelling heb ik het artikel in Paravisie gelezen. Zoals in dit artikel geschreven, heb ik jou in de jaren 2000-2012 leren kennen tijdens diverse voordrachten, die je in den lande hebt gehouden. Altijd energiek als mens en Krachtig in het vertellen van jouw kennis en zodoende nooit opgeven als het je weer eens moeilijk werd gemaakt. Je bent een mens met een ruggengraat en dat siert je.

  Anton, “Waarheid = eerlijkheid = zuiverheid = LIEFDE = ?” betekent een hetzelfde en is onlosmakelijk met elkaar verbonden en in elkaar vervlochten. Dit is mijn leven lang (62) al mijn lijfspreuk en o.b.v. van de Kracht, die ik hierdoor ondervind, heb ik in de Benelux o.a. de medische onderzoeks-en behandelmethode EAV (Elektroakupunktur nach Voll) en de latere VEGATEST-methode geïntroduceerd resp. nieuw leven in geblazen. Veel tegenwerking gehad van zogenaamde “autoriteiten” uit de medische wereld etc. maar het feit, dat er meer (para)medici zich de methoden eigen hebben gemaakt en deze t.b.v. de medemens=patiënt toepassen, waar de reguliere geneeskunde nog steeds geen antwoord op heeft, geeft mij overduidelijk aan, dat de mens bezig is zijn bewustzijn te verruimen.

  En zo zijn er nog meer mensen met een enorme gedrevenheid, die allen hun werk doen o.b.v. LIEFDE.

  Het is dan ook volledig overbodig jou het volgende te zeggen:”Keep up the good work Anton “, want zoals Bob Dylan in 1964 al zong: ‘The times they are a changing’ en dit is nog nooit zo actueel geweest.

  Hartegroet van ‘t Brummelheukske,
  Harrie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *