Als jij je dit ook realiseert, kom dan zeker 16 juli a.s. naar het Nieuwscafé in Winsum (Gr.)

We breiden onze activiteiten uit! Dankzij jullie!

Besef of weet jij dat het volgende op simpele feiten en waarheid berust dan is het de hoogste tijd om te staan voor wat je weet. Wij hebben het tientallen jaren uitvoerig onderzocht en weten dat onderstaande feiten de grootste cover-ups zijn geweest om ons bewustzijn te beperken, maar nu massaal bekend zijn. Veel nieuws wordt gecreëerd om ons in angst en twijfel te houden en weg te leiden bij het nieuws en de feiten die juist ons bewustzijn openen zoals:

– Vreedzaam buitenaards contact en de vele dimensies/realiteiten.
– De vele mogelijkheden en voordelen van direct toepasbare vrije natuurzuivere energie.
– Gaten bij de polen en wat zich daaronder bevindt. Onze Aarde is hol.
– De aanwezigheid sinds ongeveer 2002 van mini-stelsel in ons zonnestelsel (Nibiru/second sun/planeet X)
– En het belangrijkste, wie ben je zelf en hoe kunnen we de sterk toegenomen Schumann resonantie gebruiken om onszelf niet meer te laten beïnvloeden, het zelfgenezend vermogen te activeren en vanaf nu een goede gezondheid te behouden.

Verder hebben we dagelijks te maken met misleiding, chemtrails, straling, GMO, mind-control en de gevolgen hiervan om ons zover mogelijk bij de waarheid weg te houden en af te leiden.

Vele zgn. nieuwssites brengen mensen steeds weer in vertwijfeling en angst en verzuimen oplossingen en feiten te benoemen die er voor zorgen dat je je energie, overzicht en rust kunt vasthouden. Wij staan voor wat we weten en delen onze kennis middels presentaties en cursussen “face to face” met het publiek en verstoppen ons niet achter onze site en nemen verantwoordelijkheid voor wat we hebben onderzocht.

We zijn erg blij met alle steun, de geweldige reacties en de laatste ontwikkelingen waarbij we duidelijk merken dat mensen zich weer verbinden, hun verantwoordelijkheid nemen en ontdekken dat je je energie beter in positieve zaken kunt stoppen. Op vele locaties in het land zijn weer mensen actief om met name onze kennis over de mogelijkheden met de Schumann resonantie te verspreiden.

Op de krachtplek Winsum waar we 15 jaar geleden zijn begonnen met onthullend, bewustmakend en Universal News zal binnenkort weer informatie worden verspreid die mensen inzicht geeft en het bewustzijn verder opent. Er heeft zich de laatste jaren een hecht team gevormd die de handen weer ineenslaat en die het komende weekend weer de daad bij het woord voegt.

Zaterdagmiddag 16 juli is er weer een Nieuwscafé in J&A te Winsum waarin we de plannen verder vormgeven en ons team aan u voorstellen. We nodigen iedereen uit die ook realiseert “hoe de situatie is” om ons te ondersteunen met onze werkzaamheden en oplossingen om de angst te overwinnen en een nieuwe realiteit binnen te stappen en verder te creëren. We gaan nu eerst DOEN en oriënteren ons wat de beste locatie in Winsum is om de met elkaar verworven kennis met iedereen die geïnteresseerd is te delen.

We zijn verheugd dat we de kennis die we in de afgelopen 32 jaar mochten ontdekken nu verder in de praktijk mogen brengen… Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben en Universal News

Wij willen onze welgemeende excuses aanbieden omdat we niet altijd in staat waren door diverse oorzaken waar wij als onafhankelijk persbureau en meldpunt mee te maken hebben, met iedereen contact te onderhouden. Door de snelle ontwikkelingen in Winsum kunnen we binnenkort meer activiteiten ontplooien en meer mensen tevreden stellen. Alle hulp en ondersteuning is welkom.

We hopen je te mogen begroeten tijdens het Nieuwscafé in Winsum:
Datum: zaterdagmiddag 16 juli 2016
Tijd: 14.00 -17.00 uur
Locatie: Café J&A
Toegang vrij

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *