Juncker verklaart dat hij recent “leiders van andere planeten” heeft gesproken!

De voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker nam in een noodvergadering over Brexit de gelegenheid ons te vertellen dat hij recent “leiders van andere planeten” heeft gesproken. Deze wezens maken zich volgens Juncker zorgen over de toekomst van de EU. Who’s next?

 

 

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Juncker verklaart dat hij recent “leiders van andere planeten” heeft gesproken!

 1. Albertina zeggen:

  Nou Elly, ik weet niet of je Junckers gedrag kent, de man is een alcoholist en zoent elke parlementariër, zie het filmpje waarin hij zo dronken als een lor iedereen staat af te lebberen. Tuurlijk praat ie met buitenaardsen, maar reken er maar niet op dat dit de aliens zijn die zich zorgen maken om de planeet. De EU wordt aangestuurd door de reptillians en draco’s. Lees artikel op Ninefornews over deze aartsleugenaar!

  • Anton zeggen:

   Beste Albertina. Juncker openbaart zich in dit gesprek helder en bevestigt buitenaards contact. Jij suggereert dat hij alleen contact heeft met draco’s en reptilians, maar er is meer en andere mogelijkheden met vredelievende wezens zijn er ook die het goed met ons voor hebben, alleen houden we daar geen rekening mee. Verder kijken we in het nu en weten dat er veel meer mensen zijn op sleutelposities die nu inzicht krijgen dat er iets moet veranderen. Hij heeft in ieder geval de mogelijkheid gegeven om verder vragen te stellen en we zijn uiteraard erg nieuwsgierig of er journalisten zijn die die kans krijgen. Of wordt het verder nu angstvallig onder de pet gehouden waarmee wederom aan te tonen is dat onze media zich laat betuttelen en de kans niet benutten om Juncker of andere euro parlementariërs verder vragen te stellen. Hij heeft verder bijgedragen aan disclosure en zijn opmerkingen krijgen zeker nog een vervolg. Redactie Anton Teuben

 2. Elly Verhoef zeggen:

  Hallo Anton,
  De reaktie van de EU-leden op bovenstaand filmpje heeft mij eigenlijk wel verbaasd !
  Òf ze weten waar Juncker het over heeft, òf ze zijn zó onbewust dat het totaal niet tot hen doordringt wat de man eigenlijk zegt! Ik denk helaas het laatste en ben benieuwd wat je andere lezers van je site hiervan vinden.
  Hartelijke groeten,
  Elly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *