Winsum, Krachtbron van het Noorden

WinsumWinsum heeft het! Leylijnen en een krachtplek!
In Winsum op de plek waar tientallen jaren geleden café de Bron (nu J&A) zat en waar honderden jaren geleden een klooster stond is het heerlijk vertoeven. Mensen ervaren rust en ontspanning in Winsum. Hoe kan dit?

Anton Teuben heeft onderzoek gedaan naar leylijnen en krachtplekken en zal uitleg geven wat men op zo’n plek kan ervaren. Tevens zal hij spreken over de Schumann resonantie en wat dit met krachtplekken te maken heeft. De Schumann resonantie is de trilling/hartslag van de aarde wat gemeten wordt tussen de oppervlakte van de aarde en de ionosfeer en waarin wij mensen ons bevinden. Deze trilling had een vaste waarde van 7.83Hz en is de laatste jaren flink toegenomen en correspondeert met de alpha frequentie van onze hersenen in een ontspannen toestand. Je kunt de Schumann resonantie goed gebruiken om je te ontspannen, je energie te verhogen en je b.v. minder gevoelig te maken voor straling.

Wil je meer weten, kom dan 7 juli naar de presentatie bij Kleikracht!

Wanneer: 7 juli 2016
Waar: Kleikracht, Schilligeham 3, Winsum
Hoe laat: 20.00 uur
Gratis entree

Anton Teuben geeft 11 september a.s. een 1-daagse workshop Schumann frequenties bij Kleikracht:
Datum: 11 september 2016
Tijd: 10.30 -17.00 uur
Kosten: 75,- euro p.p
Aanmelden: cursus@antonteuben.nl

Jolanda Roggeveld, www.kleikracht.nl

Niet voor niets ben ik na een vertrek van bijna 11 jaar weer neergestreken in Winsum om het onderzoek af te ronden en een verklaring te vinden voor de aantrekkingskracht en de bijzondere belevenissen die wij hier ervaren en door steeds meer mensen worden gemeld. Het college van B & W stoppen hun kop in het zand en doen geen enkele uitspraak en vermijden elk gesprek over de meldingen die zijn gedaan. Dit is nu niet bepaald het gedrag wat te verwachten is van de burgervader door je te verstoppen voor de feiten en er ook verder maar niets over te vermelden.

Winsum heeft een rustgevende en helende energie wat zich steeds verder aan het uitbreiden is en wat door steeds meer mensen wordt opgemerkt. De mogelijkheden die dit biedt kan Winsum een enorme boost voorwaarts geven. Vele nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan en hebben inmiddels geresulteerd in geplande presentaties bij het Biologisch Bedrijf Kleikracht over ley of energielijnen en het verband tussen de krachtplek Winsum, de Schumann resonantie en de mooie ervaringen die velen hier op hebben gedaan.

Nu meer mensen hun verhalen delen en Winsumers steeds bewuster omgaan met hun gezondheid wat goed merkbaar is door de toenemende drukte en uitbreiding van zowel het Biologisch Bedrijf Kleikracht en de biologische winkel Fluitekruid is de ontdekking van de aanwezige helende energie nog een extra stimulans voor de toekomst en middenstand van Winsum. Welke mogelijkheden deze krachtplek en de energielijnen de dorpsbewoners kunnen bieden in samenhang met de enorme stijging van de Schumann resonantie leg ik 7 juli uit bij Kleikracht te Winsum.

Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Winsum, Krachtbron van het Noorden

  1. monique zeggen:

    Er wordt wel gezegd dat energie overal gratis beschikbaar is. Hebben ze het dan over deze Leylijnen? En hoe sla je dit op voor gebruik? Hartelijke groet MW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *