Cursus Schumann resonantie op 25-26 juni 2016 in Soest

DoitDe cursus Schumann Resonantie wordt verkwikkend en vernieuwend gegeven, vooral met de intentie om uw energie, uw trilling, te verhogen. Dit om uw zicht te verbreden en om een betere wereld te maken en te beginnen bij uzelf.

De Schumann resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling,zeg maar de hartslag van de Aarde. De tegenwoordige mens is zich hiervan echter niet bewust, omdat het ons niet geleerd is om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

We zijn door onze hectische maatschappij niet meer in staat om te voelen wat er in ons lichaam en in onze geest aan het gebeuren is. De meeste mensen hebben hierdoor het heft niet meer in eigen hand. We zoeken alles wat we nodig hebben en wensen buiten onszelf, terwijl het alleen in onszelf te vinden is. Hierin speelt de Schumann resonantie een enorm belangrijke rol. Door zich hierop af te stemmen neemt men de levensenergie in zich op die alleen de Aarde ons kan geven. Men haalt zo het “geaard zijn” vanuit de Aarde en dat zorgt ervoor dat men letterlijk weer met beide benen op de grond staat.

Deze resonantie is werkelijk van levensbelang. Wanneer men dit bewust door het lichaam kan laten stromen wordt men vrijwel direct rustiger, positiever, sterker, gezonder en gelukkiger. U bent minder vatbaar voor ziektes en kunt alles wat u belemmert om u verder te ontwikkelen gemakkelijker loslaten. De Schumann resonantie levert de energie en het inzicht om voor u zelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen. Rust is de basis van de creatie.

De integratie van de Schumann resonantie biedt een ieder bij toepassing o.a. de volgende mogelijkheden:

 1. Het activeren van het zelfgenezend vermogen
 2. Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
 3. Het activeert je cellen en restaureert je DNA
 4. Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
 5. Het beste middel tegen mind-control en intimidatie
 6. Het verbindt de rechter- en linkerhersenhelft

Als u in uw leven te maken heeft, of heeft gehad met ziekte, onverwerkte emoties, depressiviteit, ingebrachte chips, mindcontrol, misbruik, worstelingen met geloofsovertuigingen of seksualiteit is de Schumann resonantie de oplossing.

Tegenwoordig is er een extra hulpmiddel aanwezig bij de Schumann resonantie cursussen, te weten een MX2 healing generator. Deze generator wekt een energieveld op wat zeer nauw aansluit bij de Schumann resonantie. Deze 2 trillingen versterken elkaar. De MX2 energie maakt gebruik van de heilige geometrie en 61 edelstenen bollen waarin alle aanwezige frequenties in het Universum zijn opgenomen. Door in dit veld aanwezig te zijn worden onze gedachten stiller, het opent onze chakra’s en komt de Kundalini stroom (een energiestroom langs de wervelkolom) op gang. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kundalini-express.nl.

Neem ook nu het besluit uw eigen regisseur of kapitein te worden over uw leven en meld u aan voor een van de aankomende Schumann resonantie cursussen. Deze cursus werd al gevolgd door ruim 2600 mensen en al 9 jaar met veel succes gegeven door Anton Teuben en zijn team.

De cursus vindt plaats op:

Datum: zaterdag 25 en zondag 26 juni 2016
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Insingerstraat 39-51, Soest
Kosten: 1-daagse cursus €100,- / 2-daagse cursus €175,-
Deze kosten dienen vooraf betaald te worden. Hierbij inbegrepen: koffie, thee, of water.
Aanmelding: Aanmeldingen voor de cursus kunt u versturen naar  cursus@antonteuben.nl onder vermelding van plaats, naam, adres, telefoonnummer, het aantal personen en welke optie u voorkeur heeft 1-daagse of 2-daagse. U ontvangt van ons een mail met de betalingsgegevens. Uw aanmelding is definitief na betaling.

Dag 1: Schumann cursus door Anton Teuben en kennismaking met de MX2 generator;
Dag 2: Verdieping Schumann cursus door Anton Teuben en individuele behandeling MX2 generator van 60 minuten.

Voor een volledig effect is een 2-daagse cursus aan te raden om uw zelfherstellend vermogen te activeren en dit te kunnen behouden.

Mensen die de cursus Schumann resonantie eerder hebben gevolgd bij Anton Teuben, kunnen zich aanmelden voor dit weekend als terugkomdag. De kosten voor een terugkomdag op zaterdag of zondag zijn €35,-, voor beide dagen is het €70,-. Meld je aan via cursus@antonteuben.nl en meld daarbij ‘terugkomdag cursus Schumann resonantie’.

Op locatie is er de mogelijkheid om colloïdaal zilver, kristallen hangers e.d. te kopen.

websitemx2hanger

 

Universe is magic and love is the key

Team Anton Teuben

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Cursus Schumann resonantie op 25-26 juni 2016 in Soest

 1. Hans zeggen:

  Bekijk deze video eens geheel. 2 Uur pittige, maar fantastische wetenschap van Dan Winter over DNA en de verbinding met het AL:

  https://youtu.be/4Rx35q-zJRk

  Mogelijk geeft dit weer meer inzichten over bovenstaand plaatje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *