Winsum 14-03-2016: Zaterdag 19 maart Nieuwscafé Winsum: Voor onze kinderen!!

Sinds 2002 is er veel ontdekt en gebeurt in het rustieke dorpje Winsum ten noorden van Groningen. Zaterdag komen verschillende getuigen aan het woord die hun ervaringen willen delen. Wij bespreken met deskundigen wat wij hebben ontdekt om onze gezondheid en energie met behulp van de Schumann resonantie op peil te houden en gaan in op de bijzondere gebeurtenissen en het contact met andere dimensies wat zich o.a. veelvuldig rond Groningen heeft afgespeeld in de jaren 2002 tot en met 2007.

Uiteraard komen de grote cover-ups aan bod en de rol van de instituties waar we dagelijks mee te maken hebben. Wij voelen ons vrij en staan in de startblokken om in Winsum (waar het allemaal voor ons is begonnen) een pand te betrekken waar we onze kennis en oplossingen voor vele huidige problemen vrijwel kosteloos willen delen met de bevolking. Alles gebaseerd op vrije keuze.

Hiervoor staat een team klaar die tientallen jaren onderzoek heeft gedaan, weet dat we niet alleen zijn in het universum en door het bijzondere contact o.a. in Winsum toegang heeft gekregen tot unieke universele kennis waarmee we in staat zijn veel mensen te ondersteunen en te helpen met hun beslommeringen.

Ik hoop dat veel Winsumers en Groningers die ik de laatste tientallen jaren heb gesproken besluiten om in te gaan op onze uitnodiging, alle schroom overboord zetten en zich uitspreken over wat ze weten of zich confronteren met de feiten. Wij doen dit met name voor onze kinderen en de vele met name jonge mensen die onbegrepen vastzitten in instellingen, zich verstoppen of onnodig de meest desastreuze medicijnen moeten slikken om wat ze hebben ervaren of het onderdrukken van hun innerlijke kennis.

Vanuit Winsum dragen wij bij aan disclosure en openheid en doen dat met alle respect, verantwoordelijkheid en liefde en compassie voor de situatie waarin wij zijn beland.

Universe is magic and love is the key

Anton Teuben
Meldpunt sinds 1985

Extra hulp gevraagd:
Per direct zoeken wij twee nieuwe extra krachten die zich volledig willen inzetten en ons, tegen vergoeding, vanuit Winsum willen ondersteunen en bij voorkeur uit de provincie komen. Laat je gevoel spreken als je hierop reageert.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *